USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських лісах «убивали» «Чорних псів». ФОТО

5 Травня 2010 13:59
Протягом чотирьох днів, 1-4 травня, у Старовижівському районі на Волині молодіжна організація «Національний Альянс» проводила Всеукраїнську спортивно-патріотичну гру «Звитяга-2010».

Теренова гра «Звитяга» проводилася уже вп’яте. Мета змагання – популяризація здорового способу життя, фізичний та ідеологічний вишкіл, виховання поваги до справжніх героїв – вояків ОУН-УПА, спонукання молоді до активної участі в громадському житті країни шляхом залучення її до молодіжного руху.

Зміст змагання полягає у визначенні кращої команди (сотні) з двох у ході проведення теренової гри. Кожна команда має власний табір, де у спеціальному наметі знаходиться її прапор. Якщо сотні вдається заволодіти та втримати до кінця гри прапор супротивника, то це визнається як «чиста» перемога тієї команди. Кожен учасник змагання має нарукавну пов’язку відповідного кольору сотні, що символізує життя.

Під час гри сотні можуть «знищувати» гравців суперника, зірвавши цю пов’язку. Це означає «загибель» вояка. Зірвані пов’язки передаються у Раду вищих спостерігачів, і за їх кількістю визначається результат гри.

При встановленні результатів змагань використовується спеціальна шкала оцінювання: чим вищий ранг «убитого», тим більше балів отримує команда. Перемагає сотня, яка набрала більше балів або здобула абсолютну перемогу.

Цьогоріч гра тривала чотири доби, без сну та відпочинку. Місцем проведення гри став лісовий масив між селами Лісняки, Рудка та Рудня Старовижівського району Волинської області.

У цьогорічний «Звитязі» узяло участь 300 учасників. За словами Ігоря Гузя, досить активними учасниками дійства стали гості із Кривого Рогу, Чернігова, Полтави та Черкас. Також у патріотичному змаганні взяли участь і учасники громадської організації із сусідньої Білорусі.

У грі змагалися дві команди: «Чорні пси» та «Вовча сотня». Керівником першої групи став Павло Данильчук, а другої – Андрій Бокоч. За словами депутата Волиньради Ігоря Гузя, близько 30 учасників гри не встояли до завершення «Звитяги» і їх оголосили «дезертирами». Ускладнювалося проведення змагань дощами та комарами, які дошкуляли учасникам. Тим паче, що щодня їм доводилося долати по 20-25 кілометрів.

У підсумку перемогу здобула команда «Вовча сотня» - за кількістю набраних балів. Адже, за словами Ігоря Гузя, в ході гри обидві команди захопили ворожі прапори.
Учасників не спіткала жодна серйозна травма. Хоча торік траплялися і переломи кінцівок. У грі взяло участь 60 дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Читач Показати IP 5 Травня 2010 14:13
І кому все це треба? Рекетирів знов готують?
32300 до Читач Показати IP 5 Травня 2010 17:01
Ну не пиво же сосать по генделикам.Мой отпрыск в прошлом году тоже ходил . Куча впечатлений. Вернулся грязный , исцарапанный , искусанный , вымотанный ; спал почти сутки. Полезно. Вместо армии - там уж точно нечего делать.
албанец Показати IP 5 Травня 2010 14:33
орли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))
дідо Показати IP 5 Травня 2010 14:57
молодці
Петро Показати IP 5 Травня 2010 16:45
Молодці! Готуються до приходу москалів! Де можна записатись у їхній загін?
Влад Показати IP 5 Травня 2010 17:48
Как бы уже и не люди.То ли собаки то ли волки.А как же -человек венец Творения.Господи,лучше бы они в библиотеках воевали.Каждый над собой.
Опа Показати IP 5 Травня 2010 20:04
Будет кому банеры с магазинами поджигать и флаги за 10грн. таскать.
а де решта Показати IP 6 Травня 2010 12:37
нарахував, максимум роту, а 300 чоловік - майже батальйон))) а загалом, звичайно, корисно.
komynist-ykrainez Показати IP 6 Травня 2010 23:22
zi dubilu potim na Gitlera i Bandery molutusja bydyt. poduvitsja na jh mordu-malo togo wo vsi dubilni tak we i yrodu. Bilenka kralja tak-sobi..... )))))
Андрій Показати IP 7 Травня 2010 23:31
я цілковито погоджуюсь....дибіли....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus