USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинських політиків не вийшло образу ідеального президента

26 Жовтня 2009 18:08
Півтори години волинські політики складали вимоги до Президента в посткризовий період. Проте дебати не дали плідного результату, адже представники політикуму Волині узялися до агітації за кандидатів на крісло Президента. Таке відбувалося 26 жовтня у незалежному громадському прес-центрі «Волинський вибір-2010», інформує репортер «Волинських новин».
Озвучуючи вимоги до Президента, волинські політики спромоглися хіба на кілька тез.
Так головний волинський бютівець Анатолій Грицюк зауважив, що волів би бачити Президентом України людину, яка зуміє динамічно розвинути банківську систему. Мовляв, потрібно не «декларувати лозунги», а боротися із корупцією та вирішувати питання соціальних стандартів і гарантій.
Лідер волинського «ЄЦ» Володимир Бондар очікує від лідера нації конкретних дій. І бажає волинянам відшукати «за тоннами агітпродукції раціональне зерно».
Виконувач обов’язків голови ВОО «Фронт змін» Тетяна Ціхоцька зауважила, що Президент має бути всенародним, себто відстоювати інтереси народу. А також аби він зумів і знайшов можливості об’єднати країну.
Голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко зауважив, що бачить главу держави не політиканом, а державним діячем.
А голова ВОО УНП Сергій Годлевський бажає, щоб Президент був патріотом, аби він запровадив принципи «свій до свого по своє» і тезу «купуй українське».
На думку пана Годлевського, новий глава України має надати ширші повноваження місцевому самоврядуванню, таким чином на місцях зникне корупція.
У наступній частині дискусії представники політичних сил намагалися відповідати на запитання журналістів, проте часто їхні відповіді перетворювалися у перепалки між опонентами і обливання одне одного брудом. Приміром, голова Волиньради Анатолій Грицюк, звертаючись до «біло-блакитного» Олександра Башкаленка, зауважив, що «те, що він слабенький (Віктор Янукович – «ВН») – це ви і без мене знаєте».
Пан Грицюк додав, що Віктор Янукович заслуговує на роль третьої чи четвертої «скрипки» в українському політикумі, аж ніяк не першої і не другої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus