USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Учні йдуть до школи по 4 км

10 Вересня 2010 07:54

Окремі діти з віддалених хуторів Любешівського району Волині змушені щодня добиратися до школи долаючи пішки 3-4 кілометри.

Про це йшлося під час виїзного прийому громадян першим заступником голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленка у Любешові - пише сайт волинської організації Партії Регіонів.

Батьки бідкаються: «Коли сухо і тепло, то ще півбіди, хтось на ровері підвозить, хтось кіньми, а коли починаються дощі і відлиги, то пройти практично неможливо – суцільне місиво».

Олександр Башкаленко під час наради з керівниками відповідних відомств району дав розпорядження максимально і в найкоротші терміни вирішити проблему.

«Не можу пообіцяти усім селам, що їм дадуть шкільний автобус, це означало б давати порожні обіцянки. Програму «Шкільний автобус» планують повністю закрити протягом 2,5 років. До цього часу потрібно, щоб цю функцію тимчасово взяли на себе рейсові автобуси, які курсують повз те чи інше село» - сказав Олександр Башкаленко.

Загалом до Олександра Башкаленка звернулося 24 мешканці Любешівщини. Спілкування тривало понад 5 годин.

Башкаленко Пообіцяв, що зробить виїздні прийоми громадян постійною практикою . «Безпосереднє спілкування з людьми не компенсує жодна нарада, жодне листування, оскільки усе це - дещо схоже на зіпсований телефон: більше чи менше, а в кінцевому підсумку інформація доходить дещо викривлена», - сказав чиновник.

Наступний виїзний прийом громадян перший заступник голови облдержадміністрації планує провести на Горохівщині за тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus