USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

«Українські душі»: про Євгена Сверстюка вийшла нова книжка

14 Серпня 2016 17:02
Обирати треба дорогу хоробрих – це життєве кредо видатного українського філософа, есеїста, поета, літературознавця, політичного в’язня радянської доби, лауреата Шевченківської премії, славного сина Волинської землі Євгена Сверстюка. На Волині в йього честь видали нову книжку.

Видатному земляку присвятив свою нову книгу «Українські душі» заслужений журналіст України Святослав Пирожко. Презентація роботи відбулася в Іваничах у центральній районній бібліотеці. Цю та інші свої книги автор подарував сільським бібліотекам, - йдеться на сайті Регіональної дирекції НТКУ.

«Ця книга – книжка сценаріїв фільмів. Лише частина їх. Десь 15 чи 16 сценаріїв. Але я вибрав сценарії тих фільмів, які ми зробили спільно з Євгеном Сверстюком. Бо це постать такого видатного волинянина, дисидента, борця за незалежність нашої країни, коли ми у ці дні йдемо до 25 річниці, на жаль, ми йдемо без нього. Він 1 грудня 2014 року переступив життєву межу», – сказав Святослав Пирожко.

Зустріч із Заслуженим журналістом України Святославом Пирожком завершилася переглядом телевізійного фільму про світоча української нації Тараса Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕВІДОМІ ФАКТИ З ЖИТТЯ ЄВГЕНА СВЕРСТЮКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
память Показати IP 14 Серпня 2016 20:58
Автор "Піни" видав книжку про "пінистого" Сверстюка? Що за святотатство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus