USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уряду заважають «базарна мафія і корумповані мери»?

28 Жовтня 2009 07:10

Налякана перспективою втрати доходів через  скасування ринкового збору «базарна мафія» та деякі мери міст проводять дезінформацію людей щодо ініціатив уряду. Так вважає один з депутатів Волинської обласної ради.
Директор приватного підприємства «Климтранс», депутат Волинської обласної ради Людмила Кирда каже, що на ринках, у місцевій пресі, а подекуди й у центральних ЗМІ з\'явилась інформація про те, що ініціативою зі скасуванням збору хтось «підставляє» прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.
«Як аргумент наводиться теза, що внаслідок скасування збору місцеві бюджети недоотримають коштів на утримання ринків, підприємці будуть змушені орендувати площі в торговельних центрах, багато ринків закриються, а люди втратять роботу. Усі ці розмови, публікації й заяви не відповідають дійсності. Це захисна реакція «базарної мафії» та корумпованих керівників міст» - каже Кирда.
 
«Уряд планує,  що з 1 січня 2010 року ринковий збір буде скасовано. Таких домовленостей було досягнуто  під час робочої зустрічі прем’єр-міністра Юлії Тимошенко із представниками підприємницьких кіл щодо обговорення проблемних питань функціонування продовольчих, непродовольчих та змішаних ринків» - нагадує депутат. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus