USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Услід за в’язнями висповідалися й міліціонери. ФОТО

23 Березня 2010 10:09
Опісля сповідання в’язнів Цуманської виправної колонії, священики Волинської єпархії УПЦ висповідали курсантів Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що в селі Сокиричі.
За сприяння відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями у Волинській єпархії перед святом Воскресіння Христового була звершена Божествена Літургія Ранішосвячених  Дарів у пристосованому приміщенні Волинської школи міліції.

На богослужінні були присутні курсанти та викладачі, які приступили до таїнств Сповіді та Причастя.

Напередодні для курсантів училища була проведена лекція священиками Ківерцівського благочиння на тему «Сповідь та Причастя у житті християнина».
Молитви перед таїнством Покаяння зачитав духівник міліції області священик Олександр Мазурак. Сповідь приймали священики Павло Арестович та Володимир Тихонюк.

Богослужіння звершував клірик Свято-Миколаївського храму міста Ківерці священик Андрій Яковлюк.

Він опісля отпусту побажав викладацькому колективу і курсантам гідно зустріти День Воскресіння Христового і усім стати причасниками світлої Пасхальної радості, - інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus