USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В облраді обрали тимчасову президію

18 Листопада 2010 11:39
На першому засіданні сесії Волинської облради шостого скликання обрали тимчасову президію, представники якої будуть почергово головувати на пленарних засіданнях аж до обрання голови облради.
Голова Волинської територіальної виборчої комісії Микола Євтушин передав повноваження по веденню сесії тимчасовій президії.
До неї увійшли такі депутати: Олександр Курилюк від Партії регіонів, Святослав Кравчук від «Фронту Змін», Олександр Свирида від ВО «Батьківщини», Сергій Слабенко від «Нашої України», Анатолій Вітів від ВО «Свободи».
За такий склад тимчасової президії проголосували 72 депутати.
Першим приступив до головування Олександр Свирида.
До цього депутат облради, голова облдержадміністрації Борис Клімчук подякував голові ТВК за добре проведені вибори.
Крім того, губернатор зауважив, що у ході сесії упустили важливий момент – що голова облради п’ятого скликання Анатолій Грицюк склав свої повноваження.
Йому також подякували за плідну й результативну роботу. «Депутат – це звання постійне, а голова – може бути, може й не бути», - зауважив Свирида і додав, що таким чином депутати підійшли до обрання нового голови.
Голову облради мають обрати із числа депутатів таємним голосуванням. Кандидата повинна підтримати переконлива більшість депутатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus