USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Везли з Польщі автобус із номерами від «Жигулів»

19 Березня 2010 18:04
Увечері в четвер у пункт пропуску «Ягодин-авто» із Республіки Польща на в`їзд в Україну прибув автобус марки «Сетра» 1990 року випуску білоруської реєстрації під керуванням двох громадян України.
Під час проходження прикордонно-митного оформлення виникла підозра щодо дійсності реєстраційних документів та законності їх отримання. На це вказували наступні ознаки: автобус зареєстрований в Республіці Білорусь у 2008 році. А сам бланк технічного паспорта є новим та непошкодженим:  відсутній страховий поліс та талон про проходження технічного огляду в Республіці Білорусь.
Враховуючи наявні ознаки правопорушення, транспортний засіб було затримано.
Далі в тісній взаємодії з білоруськими прикордонниками було встановлено, що реєстраційний номер, який прикріплений на автобусі, зареєстрований в республіці Білорусь за легковим автомобілем марки «ВАЗ». А номер поданого технічного паспорту належить іншому реєстраційному документу на вантажний автомобіль марки «МAN».
Також, білоруськими колегами зазначено, що автобус із таким номером кузова за обліками ДАІ взагалі не проходить.
Наразі триває розбір у даній ситуації та експертна оцінка документів та транспортного засобу. Попередня сума оцінки автобуса коливається в межах 300-400 тисяч гривень, - повідомив прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікінг Показати IP 20 Березня 2010 10:29
20-річний автобус не може коштувати 50 тисяч баків. І фото явно новішого автобусу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus