USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відремонтували пологове відділення Луцької райлікарні. ФОТО

13 Вересня 2010 13:18
У Луцькій центральній районній лікарні урочисто відкрився оновлений санітарний пропускник пологового відділення.
Влітку цього року коштом районного бюджету тут було проведено капітальний ремонт. Загальна вартість робіт становить понад 200 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.
Загалом з початку року Луцька ЦРЛ в порядку централізованої поставки у рамках інвестиційного проекту «Забезпечення лікувально-профілактичних закладів обладнанням, транспортними засобами, виробами медичного призначення та лікарськими засобами» отримала медичне обладнання на суму 1 мільйон 357 тисяч гривень.
Від сьогодні оновлене пологове відділення матиме також і карету швидкої допомоги. 100 тисяч гривень на її придбання виділив районний бюджет.
У церемонії відкриття санпропускника взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко. Він передав у користування відділенню медичне обладнання на суму майже 260 тис. грн.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus