USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Віфлеємська зірка сяятиме зі світлин

28 Грудня 2009 12:15
Інтернет-портал Волинської єпархії Української Православної Церкви www.orthodox.lutsk.ua та фотостудія «Світлина» при недільній школі Свято-Покровського храму Луцька проводять фотоконкурс  «Світло віфлеємської зірки просвіщає всіх».
Як повідомили в прес-службі Волинської єпархії (МП), конкурс проводиться серед учнів недільних шкіл Волинської єпархії УПЦ. Оцінювання буде проходити за трьома віковими категоріями: від 6 до 10 років, від 11 до 14 років і від 15 до 17 років.
З благословення Високопреосвященнішого Ніфонта, митрополита Луцького і Волинського фотоконкурс триватиме з 1 до 24 січня 2010 року. Переглянути світлини та взяти участь в інтернет-голосуванні можна буде на інтернет-порталі www.orthvoldiocese.lutsk.ua.
Виставка робіт учасників фотоконкурсу та нагородження переможців відбудеться 26 січня в кінотеатрі «Промінь» під час проведення XVI Благодійного концерту для дітей-сиріт. Експозицію формує оргкомітет.
Роботи учасників приймаються за такими номінаціями: Дарунок на Різдво, Різдвяний вертеп, Різдвяне богослужіння, Різдво Христове у моїй родині, Різдвяна коляда, Різдво Христове – свято для всіх, Різдвяна вечеря.
Світлини потрібно надіслати до 24 січня на електронну поштову скриньку інтернет- порталу Волинської єпархії e-mail: [email protected], а також  у форматі CD або ж DVD відправити за адресою: м. Луцьк, Караїмська, 11. Управління Луцької єпархії із зазначенням «Фотоконкурс».  
Відповідно до рішення журі учасникам будуть врученні пам’ятні дарунки. Переможці конкурсу будуть запрошенні на XVI Благодійний концерт для дітей-сиріт та отримають грамоти і цінні подарунки. Оргкомітет фотоконкурсу має право використовувати світлини для організації пересувних фотовиставок і в публікаціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus