USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вітіва допитала міліція

14 Липня 2010 08:32
Голову Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Анатолія Вітіва 13 липня допитали у Луцькому міськвідділі УМВС України у Волинській області.

Про це повідомила прес-служба ВОО ВО «Свобода»

Приводом для допиту стало те, що Анатолій Вітів 27 квітня 2010 року брав участь у мирній акції протесту під стінами Верховної Ради проти ратифікації Харківських угод, - йдеться у повідомленні прес-служби.

«ВОО ВО «Свобода» розцінює допит як спробу команди Януковича залякати, здійснити політичний та моральний тиск на партію. Влада цим показує, що готова використовувати будь-які методи проти опозиційних політичних сил, адже «Свобода» представляє національну опозицію, активно і послідовно виступаючи проти українофобської політики нинішнього режиму», - пише прес-служба.

При цьому деталей допиту, ознаки його «політичності» чи інших фактів, які б свідчили про «залякування» чи «тиск», прес-служба партії не наводить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 14 Липня 2010 13:04
А менты что говорят? Есть комментарии от них? А спросить у ментов слабо? Редактор Юра, может спросишь? :)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus