USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Через смерть жінки луцьких посадовців допитує міліція

19 Травня 2014 18:27
Слідство в справі про смерть лучанки, на яку впала зупинка, веде «транспортна міліція» з Ковеля. Нині допитують посадовців, які причетні до ЖКГ Луцька.

Нагадаємо, 15 березня в обласному центрі, на вулиці Львівській загинула жінка. Трагедія сталася під час негоди, коли на лучанку впала зупинка громадського транспорту. 17 березня під час прес-конференції виконувач обов’язків начальника обласного управління МВС України у Волинській області Михайло Руденко повідомив, що подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Інформаційне агентство Волинські Новини надіслало інформаційний запит до управління МВС України в області аби дізнатися, на якому етапі перебуває слідство.

У відповіді зазначено, що подія зареєстрована в журналі єдиного обліку Луцького МВ УМВС за № 4499, того ж дня його внесли й до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Згідно з інформацією, правоохоронці розпочали слідство у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.275 Кримінального кодексу України по факту порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, яке спричинило загибель людини.

В УМВС також повідомили, що матеріали кримінального провадження направили до прокуратури області 19 березня. В обласне управління матеріали досі не повернулися.


У прокуратурі Волинської області, своєю чергою, повідомили, що справу скерували до Волинського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці, яке розташоване у Ковелі. Адже саме «транспортна міліція» займається подібними розслідуваннями. Нині, кажуть у прокуратурі, триває досудове розслідування, і призначене проведення будівельно-технічної експертизи.

Начальник Волинського лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці Михайло Ільїн підтвердив, що саме його підлеглі займаються цією справою. Нині триває слідство, разом з веденням експертиз проводяться допити.

«Проводиться слідча робота. Зараз працівники, які приїхали до Луцька, допитують ряд посадових осіб, які причетні до житлово-комунального господарства міста з цього приводу. Паралельно триває експертиза», - повідомив він.

З його слів, попередні результати – таємниця слідства. А часу на розслідування, пояснює він, може піти чимало. Адже працівників у відділі небагато, та й експертизи можуть тривати довго, і потребують немалих затрат.

Михайло Ільїн запевнив, що слідство проводитиметься прозоро з цього факту. Бо, мовляв, відділ знаходиться в Ковелі, тож працівники «не перетинаються» з посадовими особами Луцька.

Подальший хід слідства стане відомий після результатів експертизи.

Нагадаємо, в обласному центрі, згідно з інформацією департаменту ЖКГ Луцької міської ради, таких зупинок, яка вбила жінку – ще 14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Роме в нюх Показати IP 19 Травня 2014 19:38
цы руки нічого доброго не зробили, вот лозунг нашего мера и его шестерок, карабасы с барабасами, уничтоженная Сапалаевка, пропитые подземные перходы вот места славы уепищ рулящих луцкими л*хами
Анонім Показати IP 20 Травня 2014 00:06
а на тому місці так і нема зупинки як когось вбє град.....
Правда Показати IP 20 Травня 2014 05:56
Достеменно знаю, що всі питання порішали вже з транспортним прокурором міста Ковеля, а їздив до нього Кубіцкий з катлетою, бо о станній хто підписував то невістка Кубіцкого, яка працює в супереч закону про корупцію в департаменті жкг, а котлети дав переляканий Когоєвський виробник зупинки!!!
Лучани Показати IP 20 Травня 2014 09:57
Кубіцький хамло рідке! Його давно пора за грати!!!!!!!!!!!! Скільки він бюджетних коштів нахапав собі!!
Водитель Показати IP 20 Травня 2014 10:18
Кто же так поливает грязью наши городские службы? Кто-то хочет на их место? В это непростое время в городе наводится порядок, каждый день что-то делается, идут ремонты в меру нынешних средств. Можно пробовать делать погоду на негативе, но разве большинство лучан не видят, сколько делают для Луцка коммунальные службы?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus