USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Військкомати відновили набір до армії

19 Листопада 2009 10:33
Обласний військовий комісаріат після тритижневої перерви продовжив призовну кампанію на Волині.
На плацах районних та міських військкоматів із понеділка шикуються шеренги новобранців. Волинський обласний військовий комісар офіційно оголосив про відновлення набору до армії. Призовна кампанія, яка традиційно розпочалася ще 1 жовтня, була перервана через епідемію грипу. Майбутні солдати мали вимушену відстрочку із 31 жовтня по 18 листопада.
«До армії вже пішло 440 юнаків. Залишилося призвати іще кілька сотень. Загалом 2009 року до лав збройних сил із Волині буде направлено 680 волинян», - розповів обласний комісар, полковник Віталій Чурай.
Примітно, що нинішня призовна кампанія відрізняється від попередніх зростанням захворюваності серед призовників.
«На медичних оглядах за голову хапаємося – в 17-18-річних юнаків дорослі хронічні хвороби. Приходять із хворими шлунками, сколіозом, захворюваннями системи кровообігу, навіть серцевими недугами», - каже полковник Віталій Чурай.
У комісаріаті запевняють: незважаючи на форс-мажорні обставини із призовом, військкомати Волині вчасно завершать осінню призовну кампанію до кінця листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дмитро Тимощук Показати IP 19 Листопада 2009 12:11
а що ж вони їсти будуть? в країні криза + люди мруть від епідемії = бардак з такими розкладами не юнаки, а армія має "косити" від призовників
Vetal Показати IP 19 Листопада 2009 13:55
Не лякайте такими новинами, я думав продовжили ще на місяць, добре що докінця прочитав все таки до кінця листопада, вже мене не загребуть УРА.
Юка Показати IP 19 Листопада 2009 16:48
хвороби у них - ага - тільки більша половина - липові
Vetal Показати IP 19 Листопада 2009 18:11
Юка правильно кажеш шо липові, хвороба з якою ти вже не придатний до служби коштує приблизно 500 баксів.
seal Показати IP 20 Листопада 2009 10:10
to Vetal Це ти з власного досвіду, чи як? А щодо липових хвороб, не можу не погодитись з Юкою. Дійсно - це зараз, мабуть, один з найпоширеніших способів відкосити від армії. Проте, потім це знову ж таки може вилізти боком. При влаштуванні на роботу треба ж довідку, що ти здоровий. І, наприклад, в силові структури таким кандидатам дорога вже буде закрита. Або знову плати гроші і роби зворотню довідку, що ти вже здоровий. А це все до пори до часу. "Липа" рано чи пізно розкриється.
seal Показати IP 20 Листопада 2009 10:15
P.S. А, взагалі, я за професійну армію. Ну чого можна навчити 18-ти річного юнака за рік? Хіба, що дачі генералам будувати чи бути "гарматним м'ясом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus