USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь просить третину мільярда на енергозбереження

4 Лютого 2010 14:12
Для впровадження комплексних енергоефективних заходів на Волині необхідно близько 343 мільйонів гривень.
Про це сьогодні наголосив заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук на нараді з питань енергозбереження на 2010 рік. Зазначалося, що нині проводиться інтенсивна робота щодо прийняття розпорядження уряду «Про схвалення Угоди щодо регіонального розвитку Волинської області між Кабінетом Міністрів України та Волинською обласною радою».
Цією угодою передбачається співфінансування енергоефективних заходів за рахунок державного бюджету до 2015 року на 115 мільйонів гривень. Однак функціонування механізму співфінансування можливе лише за відповідного спрямування коштів із місцевих бюджетів та залучення інвестицій.
«Коли постійно зростає вартість природного газу, недоцільно замінювати застарілі газові котли на нові», - зазначив заступник губернатора.
Окремо наголошувалося на відсутності в поданих заходах відомостей про спрямування коштів на розробку в І кварталі 2010-го проектно-кошторисної документації на електроопалення в закладах бюджетної сфери.
Також учасники наради наголосили на відсутність у планах заходів окремих видатків на підготовку проектно-кошторисної документації для модернізації котелень підприємств житлово-комунального господарства.
Вирішено у двотижневий термін доопрацювати плани заходів з енергозбереження на 2010 рік усіма райдержадміністраціями, виконкомами міст обласного значення, управліннями і надати їх головному управлінню промисловості і розвитку інфраструктури облдержадміністрації для узагальнення, - повідомляє прес-служба обласної держадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus