USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни кажуть, що їм вдалося змінити ідеологію Податкового кодексу

11 Листопада 2010 17:36
«Нам вдалося змінити ідеологію кодексу в сторону покращення для роботи бізнесу», - заявив голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців, генеральний директор АТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський.

Про це він говорив 11 листопада на звітно-виборних зборах ВОООР, - інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що влітку 2010 року ВОООР створила робочу групу з випрацювання пропозицій до проекту Податкового кодексу. Як повідомляв член цієї групи Юрій Довгун, група напрацювала близько 280 пропозицій, які були враховані при внесенні змін до проекту ПК.
«Пропозиції обласної робочої групи були враховані. Нам вдалося змінити ідеологію кодексу в сторону покращення для роботи бізнесу. Сподіваюсь, що з прийняттям документу, чітко функціонуватиме система відшкодування ПДВ», - сказав Цибульський 11 листопада.

«Шлях до прийняття Податкового кодексу - непростий. Ваша робота знайшла своє відображення у його кінцевому варіанті», - сказав присутній на зборах голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vai Показати IP 12 Листопада 2010 12:48
Стаття ніпрощо. Що змінили? ЩО краще? Чи просто поговорити треба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus