USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиньрада знайшла заміну Байциму

17 Грудня 2010 17:07
Депутати Волинської обласної ради підшукали нового керівника для луцького аеропорту – ним хочуть призначити депутата від ВО «Батьківщина» Олександра Хоміча.
Таку пропозицію в ході засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики 17 грудня озвучив обранець Олександр Свирида.
Він наполіг, що на наступній сесії Волиньради, яка відбудеться 22 грудня, слід визначитись з новим директором комунального підприємства «Дирекція з будівництва та введення в експлуатацію аеропорту «Луцьк».
А оскільки попередній керівник луцького летовища Василь Байцим нещодавно отримав посаду заступника луцького міського голови, то аеропорту треба знайти нового керівника, яким може стати саме Хоміч.
Відтак присутні на комісії депутати вирішили рекомендувати до розгляду питання про призначення Хоміча директором луцького аеропорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ДЕ Показати IP 17 Грудня 2010 23:14
А може Байцим би прозвітував за період свого керівництва, скільки інвестицій залучено в аеропорт, скільки літаків взлетіло, скільки пасажирів обслужили?!?! Ця бездара абсолютно нічого не робила і получала зарплату. Хтось нарешті саже що зробив Вася за 5 років що перебуває при владі на посадах заступника голови ОДА та мера Луцька?
Стрийко Показати IP 18 Грудня 2010 14:48
ДЕ, а ти впевнений, що він отримував там зарплату? Я колись чув в його інтерв'ю, що він документацію по створенню аеропорту оформляв за свої гроші. Знаючи, яким фанатом аеропорту є Байцим, можу в це повірити.
Льотчик до Стрийко Показати IP 18 Грудня 2010 17:47
А що, він виявляється створював аеропорт?!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus