USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська міліція піде на футбол

21 Жовтня 2010 13:58
Волинські правоохоронці і ФК «Волинь» звернулися до вболівальників, які прийдуть на матч між «Волинню» й київським «Динамо» 24 жовтня на стадіон «Авангард», із проханням поводитися цивілізовано.
За результатами аналізу останніх матчів за участю фанів ФК «Динамо» спостерігається, що поведінка останніх супроводжується масовими порушеннями громадського порядку, пише офіційний сайт «Волині».
Звернення адресоване вболівальникам саме київського клубу. Організатори матчу просять «виявляти свою відданість улюбленому клубу у цивілізований спосіб та не порушувати прав інших вболівальників, не ставити клуб під загрозу застосування до нього штрафних санкцій та покарань у вигляді проведення матчів без глядачів».
Правоохоронці, пишуть у зверненні, будуть припиняти такі дії, як биття вікон в автобусі команди, вивішування банерів з образливими висловами, нецензурні вислови на стадіонах, влаштовування бійок.
На охорону громадського порядку під час проведення футбольного матчу буде задіяно весь штатний особовий склад управління. Крім того, залучено буде і особовий склад силових підрозділів МВС України, які перебувають у підпорядкуванні сусідніх з Волинською областей та міста Києва.
У разі затримання порушників громадського порядку під час матчу, до них буде застосовано найсуворіші міри покарання згідно із чинним адміністративним та кримінальним законодавством, йдеться у зверненні.
Пускатимуть глядачів на стадіон «Авангард» за дві години до початку гри через дві зони пропуску.
Організатори попереджають про недопустимість пронесення на територію стадіону заборонених правилами поводження предметів та заборону створення штучних перешкод при проведенні працівниками стадіону поверхневого огляду вболівальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сам Дурак Показати IP 21 Жовтня 2010 15:50
Я чего то не допонял, а де ж ВАШЕ панове Д Я К У Ю ! Я ж можу і розсердитися!!! І тоді ВАШІ "перли" побачить половина ЗАХІДНОГО ЗМІ!
Ласковая Показати IP 22 Жовтня 2010 09:56
А пледика можна взяти, щоб не замерзнути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus