USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Волинська митниця: хто дурить інспекторів – зостається без «фури»

16 Грудня 2009 17:36


На пункті пропуску «Доманово» Ратнівського району на українсько-білоруському кордоні арештована вантажівка-фура «Вольво». Її водій хотів приховати від митників дві тонни фанери. Тепер судді можуть відібрати в контрабандиста машину з вантажем.
Вантажний автомобіль «Вольво», яким керував наш співвітчизник, прямував транзитом через Україну з Республіки Білорусь до Угорщини. На Волинь «фура» в’їхала через пункт пропуску «Доманове».
 
Під час митно-прикордонного контролю інспектори зважили та перерахували вантаж – клеєну фанеру з берези та вільхи. За документами, вага вантажу сягала близько 20 тонн. Проте, як виявилося, справжня вага більша від заявленої на понад дві тонни.
Тобто, контрабандист надав митникам неправдиві документи.
 
Через спробу обдурити інспекторів на водія «Вольво» складено протокол про порушення митних правил. Автомобіль разом із вантажем затримано. Подальшу його долю буде визначати суд, - інформує прес-служба Волинської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 16 Грудня 2009 22:08
взагаліто мають не фуру забирати а карати відправника і якщо замішаний перевізник. закон має регулювати відповідальність
Продавець Показати IP 17 Грудня 2009 00:06
Просто фанера намокла. Я колись торгував ковбасою. Хазяйка привезла, я переважив, кожна ПАЛКА 500 гр. Через день - 480. Ще через день - мінус 5 гр. Хазяйка сказала, що це мої проблеми, треба було відразу продати. Я якби фура на границі постояла, скільки там ПАЛОК ковбаси, і кожна мінус 25 гр - неправдиві докумети митникам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus