USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська митниця заявила, що громадські активісти перешкоджають у роботі

7 Квітня 2016 11:16
Волинська митниця заявила, що дії окремих представників громадськості, що поступово переходять в деструктивну фазу, створюють перешкоди у роботі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 4 квітня згідно з ініціативою громадських організацій Волині, під будівлею митниці в селі Римачі Любомльського району розпочалася безстрокова мирна акція протесту проти призначення Олександра Шавлака виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці. Того ж дня активісти привезли на місце протесту порожні бочкипісля пального, барабани, шини.

Протестувальники навіть погрожували заблокувати МП «Ягодин».

А вчора, 5 квітня, активісти розбили намети, привезли контейнери для сміття.

До слова, як повідомляє видання Кордон, вчора, 6 квітня, у другій половині дня спецпідрозділ Самооборони “БУГ” прибув у Римачі Любомльського району. Активних дій хлопці під час акції протесту не вели. Більше всього перебували як наглядачі.

“Третій день протестів біля офісу Волинської митниці відбувався без надзвичайних ситуацій та заворушок, як і в попередні два дні.

Вже десь після 15 год побачили представників спецпідрозділу “БУГ”. Вони поводили себе спокійно. Тому їхня позиція поки що незрозуміла”, – зазначив видання.

Тим часом, Волинська митниця наголошує, що 7 квітня 2016 року особи, які протягом останніх днів проводили акцію протесту, заблокували вхід-вихід до зони митного контролю та митного оформлення, адмінприміщення Волинської митниці ДФС по периметру території митниці підпалили шини, що не дало змогу посадовим особам потрапити на робочі місця.

Серед представників громадськості є особи, які організовують пікетування та створюють неприйнятні, навіть загрозливі умови для роботи працівників митниці.

Волинська митниця ДФС звертається до керівництва Волинської області, а також представників правоохоронних структур, в компетенції яких вирішення питання, втрутитися в ситуацію.

У Волинській митниці ДФС особливо наголошують, що поважають право громадськості на висловлення своєї позиції та протест, однак за вище окреслених умов якісне виконання завдань із забезпечення надходжень до держбюджету неможливе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
василь Показати IP 7 Квітня 2016 11:23
панове хто знає яка з\п у спецпідрозділі Самооборони “БУГ”...сижу безробітний .. бля.. ну чи я шини палити.. чи в балаклаві погорланити )))
хе-хе Показати IP 7 Квітня 2016 11:25
"спецпідрозділ Самооборони “БУГ” :) Це що таке???!!!
111 Показати IP 7 Квітня 2016 12:01
а чого спецпідрозділи не в АТО?
Які активісти)))) Показати IP 7 Квітня 2016 12:06
соб*** Никитюка Красуля активіст))))))Відколи проплачені акції тітушок орнізовані підїздом та плакатами називаються активістами!!??)))))))0
тітушка до Які акт Показати IP 7 Квітня 2016 18:53
ми справжні активісти -хто більше платить того і підтримуємо!
АТО Показати IP 8 Квітня 2016 00:08
Волинська митниця ДФС звертається до керівництва Волинської області, а також представників військових комісаріатів, в компетенції яких повістки вручати їм в АТО... Всі бачу працівники енергійні і здорові і готові на захист України. Вони ж патріоти не на словах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus