USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські водойми патрулюватимуть рибні поліцейські

23 Листопада 2015 11:30
На Волині створять так званий рибний патруль.

Про це сьогодні, 23 листопада, під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика повідомив начальник «Волиньрибоохорони» Тарас Куньчик.

З його слів, новий рибний патруль створять за принципом уже діючої на теренах області поліції. Тарас Куньчик зазначив, що кандидатів на посаду «рибного поліцейського» ретельно відбиратимуть на конкурсній основі.

Окрім цього, він зауважив, що протягом звітного періоду «Волиньрибоохороні» вдалось затримати 502 правопорушників, у яких вилучили 400 кілограмів незаконно виловленої риби. У зв’язку з цим наклали 53 тисячі штрафних санкцій.

Щоправда, про точну дату проведення реорганізації «Волиньрибоохорони» Тарас Куньчик не повідомив.

До слова, раніше про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.

З його слів, уже в січні 2016 року в Україні розпочнеться набір кандидатів у нові «рибні патрульні». Службу хочуть створити за зразком поліції – звільнити старих працівників і набрати нових, провівши серед них жорсткий відбір та відповідне навчання. Зарплати обіцяють до 4-6 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
рибалка Показати IP 23 Листопада 2015 13:39
400 кілограмів незаконно виловленої риби за рік в цілій області-ото "роботяги"!!!Та в нерестовий період один браконьер п"ятьма сітками більш виловить.53тисячі штрафів поділити на 11місяців отримуемо 4818грн-цю цифру в бютжет за місяць дають дармоіди «Волиньрибоохорони»,а скільки грошей з бютжету йде на іх утримування? Навіщо утримувати такий штат працівників,які нічогісінько не роблять???Простіше тримати на 4818грн. одного Куньчика, для виступів на оперативних нарадах з такими "звітами". Таке враження,що Гунчик рахувати не вміе...
ОленьШпігель до рибалка Показати IP 23 Листопада 2015 16:51
На озері Люб"язь ( Національний парк Прип"ять-Стохід) штат дармоїдів 70 чоловік. Кілометрові сітки на озері ставлять "свої" люди і виловлюють хижацьким способом сотні кілограм риби. Місцевим поставити метрову сіточку - зась! Береги озера зас\ані сміттям і пластиковими пляшками. Питається: на\уя нам такі природоохоронці? Чому я повинен працювати на цих дармоїдів? На\уя нам ці куньчики-шмуньчики?
Бе Показати IP 23 Листопада 2015 14:05
Набиратимуть, як і у поліцію - всіх бажаючих. Для чого в країні 830 вузів - питання.
Володимир Показати IP 23 Листопада 2015 15:08
Добавиться браконьєрів, ото буде вся реформа
шрек Показати IP 23 Листопада 2015 21:19
серйозна Поліці мабуть без вищої освіти та тестів невізьмуть!
Мішаня Показати IP 24 Листопада 2015 00:00
Чому мають звільняти рибінспекторів , а начальник Куньчик сидить на теплому місці, проти нього справи заведені і в міліції і в прокуратурі , все замяли , попідкуплював всіх , а Гунчик, знає і на що дивиться , такі всі казали будуть звільняти, ті що займають посади давно , отак то не було справедливості і ніколи не буде з такими людьми в нас в Україні
костя Показати IP 9 Березня 2017 07:38
в маневичскому р не все озера выбили эл удочками и сетями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus