USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські безробітні допоможуть боротися з підтопленням?

25 Січня 2011 08:23
Зусилля безробітних, що перебувають на обліку в центрах зайнятості Волині і дали згоду на участь в оплачуваних громадських роботах, можуть бути спрямовані на запобігання негативних наслідків можливих паводків, підтоплення територій населених пунктів.
Із 13,9 тисяч безробітних, що перебувають на обліку в центрах зайнятості області, 7,9 тисяч осіб дали згоду на участь в оплачуваних громадських роботах, повідомили у Волинському обласному центрі зайнятості.
Так, у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості – 150 осіб, в Ковельському міськрайонному – 731, в Любешівському районному – 373, в Маневицькому та Ратнівському районних центрах зайнятості – 296 та 489 осіб відповідно.
У разі потреби можливе довезення безробітних із інших районів області, наголошують у центрі зайнятості.
Зокрема, цьогоріч обласна служба зайнятості продовжує роботу з організації оплачуваних громадських робіт по впорядкуванню внутрішньогосподарських меліоративних каналів.
Станом на 15 січня вже укладено 123 договори на організацію оплачуваних громадських робіт, на які залучено 328 безробітних. Загалом вирубано 159,7 кілометра чагарників.
Виконання робіт з упорядкування внутрішньогосподарських меліоративних каналів планується завершити до 1 березня 2011 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus