USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські митники вивчають англійську мову

17 Лютого 2011 17:16
До «Євро-2012» волинські митники вивчають англійську мову для того, щоб спілкуватися з туристами, які будуть їхати з усього світу.
Про це йшлося 17 лютого під час презентації проекту реконструкції МАПП «Устилуг», – пише ЗІК.
Начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик повідомив, що зараз багато працівників, які володіють англійською мовою, отримують надбавки до заробітної плати.
У той же час таких митників недостатньо для того, щоб забезпечити гідні умови пропуску туристів під час «Євро-2012».
«Зараз вже розпочалася навчальна програма для працівників, до якої залучені люди з найбільшими здібностями до вивчення мов», – зазначив Федик.
Крім того, каже він, під час проведення «Євро-2012» на пропускному пункті будуть спеціально укомплектовані зміни, які складатимуться з працівників, що володіють іноземними мовами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Роман Показати IP 17 Лютого 2011 20:00
Воно би українську хоча б вивчило....
Репортер Показати IP 17 Лютого 2011 23:13
Мова хабарників інтернаціональна. Ганьба москалям і жидам.Слава Україні!
Nana Показати IP 18 Лютого 2011 02:56
Aga,davno pora! A to ni be ni me na kordoni! stojat jak teljata! I tilki divljatsja, shob des xtos shos vsunuv! Govorju z vlasnogo dosvidu. Skilki raziv cherez kordon jixali i zi ochenjata bachili!Dodomu zalishaetsja 80 km,(do Lutzka) a voni tobi mozgi pudrjat! Tipa"ja vas nas ne rozumiju". Nixto ne kazhe, shob anglijskij super znali, ale na rozmovnomu rivni-ze zh ne vazhko, ljudi dobri!
Тарас Показати IP 18 Лютого 2011 08:50
Митна система - система хабарництва, тіньового імпорту. «Зараз вже розпочалася навчальна програма для працівників, до якої залучені люди з найбільшими здібностями до вивчення мов», – зазначив Федик. А самі найменш здібні обкрадають України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus