USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські регіонали шампанським на всяк випадок не запасалися. ФОТО

8 Лютого 2010 13:53
У волинському штабі кандидата в президенти Віктора Януковича перед 20.00, коли мали оголосити результати екзит-полів,  витало напруження.
Регіонали казали, що якщо в першому турі вихід їх претендента був очевидним, то результати повторного голосування можуть бути неочікуваними.
Данні перших екзит-полів о 20.01 прес-служба «регіоналів» дивилася в інтернеті. «Зараз головне аби не було «майданів» та зіткнення людей» - каже прес-секретар.
Головний Волинський регіонал Олександр Башкаленко – відстутній. Пояснюють, що до нього приїхали колеги з Запоріжжя і Києва, і вони разом вирішують робочі питання.
Після перших результатів уважно слухають коментарі «регіоналки» Анни Герман.

 В іншому офісі біло-блакитних не вимикають телевізор, тут радіє результатам голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг.

Смоленг каже, що шампанське ще не купляв, проте, якщо треба вмить дістане декілька ящиків. Працівники штабу одягнуті в партійну символіку, дзвонять на ДВК та дізнаються перші результати. 

Кажуть, справжнє свято у штабі буде при офіційному оголошенні результатів. Тоді у офісі біло-блакитних можна буде побачити і сльози радості, і святкові торти, і шампанське.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Александр Показати IP 8 Лютого 2010 17:15
Ну и грамотеи - ваши журналисты ! ..." шампанське ще не купляв," - не пробовали найти в словаре слово КУПЛЯТИ ? Все правильно . Когда дипломы тупо КУПЛЯЮТЬСЯ за деньги - что еще можно требовать от "специалиста" ?
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:45
Прикро, що на землі, де зародилася УПА - стільки багато відсотків набрав Янукович. Демократи самі винні.
петро Показати IP 9 Лютого 2010 11:07
якби Ющ не став зрадником і другом бандитів, то партія регіонів давно б пішла у політичне небуття. в нормальній країні ті, хто фальсифікував результати у 2004 році, сиділи б на зоні.
Мальва Показати IP 9 Лютого 2010 11:13
Шо спільного між Яником і Че? Подуріли?!
Юлія Показати IP 9 Лютого 2010 11:17
І для чого оце лукавити і соплі розвозити такими статтями? Могли б і професійніше підійти до написання
deedee2008 Показати IP 10 Лютого 2010 09:16
Вікінг правий - самі винні так звані демократи, хоча на мою думку серед тих демократів більшість колишніх клмуністів, які в свій час перебігли з одного табора в інший, ось тому і не складується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus