USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські шахтарі нарешті отримають заборговану зарплату

3 Листопада 2009 18:09

Сьогодні від Департаменту державної виконавчої служби України надійшов лист Головному управлінню державного казначейства в області, який дозволяє розблокувати рахунки ДП «Волиньвугілля» для виплати заробітної плати. Кошти у сумі понад 9 мільйонів гривенбь уже знаходяться на рахунку обласного держказначейства – інформують «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі голови облдержадміністрації, завдяки клопотанню голови облдержадміністрації волинські шахтарі отримають заборговану заробітну плату. Цю проблему Микола Романюк порушив вчора перед Міністром юстиції України Миколою Онищуком. Нагадаємо, що постановою Департаменту державної виконавчої служби від 28 вересня 2009 року був накладений арешт на грошові кошти та рахунки, відкриті в обласному держказначействі, ДП «Волиньвугілля». Причиною цього є несплата  платежів та податків підприємством. І вже сьогодні надійшов лист від Департаменту державної виконавчої служби України Головному управлінню державного казначейства в області, який дозволяє розблокувати рахунки ДП «Волиньвугілля» для виплати заробітної плати. Кошти у сумі понад 9 мільйонів гривень уже знаходяться на рахунку обласного держказначейства. Отож, волинські шахтарі найближчим часом отримають заборговану заробітну плату.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus