USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські ветерани - серед кращих футболістів України

21 Грудня 2009 18:48
Під егідою Федерації футболу України та Асоціації міні-футболу України із 30 жовтня по 1 грудня та з 17 по 20 грудня у місті Овідіополі Одеської області та місті Суми відбулися чемпіонати України з футзалу для ветеранів, яким 50 і більше років.
 
Волинь на цих змаганнях гідно представила футбольна команда  ФК «Луцьк». На Одещині наші земляки вибороли третє місце та стали бронзовими призерами. Перемогу здобула команда «Рішильє» з Одеси, срібними призерами стали футболісти сумської команди «Ніколь».
 
У цих змаганнях брали участь вісім найкращих команд України із гравцями, віком 50 років і більше.
 
На чемпіонаті, який проходив у місті Суми, брали участь 16 команд. Вони представляли 6 регіонів України. ФК «Луцьк» посів четверте місце. Трійка призерів виглядає наступним чином:  переш місце посів  «Ніколь» із Сум. Друге - «Чорне море» з Одеси, третє - команда «Вікторія» з міста Сміла Черкаської області.
 
У Сумах наші земляки поступились лише команді-чемпіону та срібному призеру змагань. Честь Волині на змаганнях у складі ФК «Луцьк» захищали Ігор Лещенко, Ігор Бай, Віктор Савонюк, Олександр Ліхобіцький, Ростислав Змизгов, Ігор Тітаренко,  Степан Бурдак, Микола Тимощук, Олександр Антончик, Олександр Киричук, Богдан Прус.
 
Їхній граючий тренер Михайло Мельник та вся команда висловлюють подяку голові Федерації футболу Волині Василю Столяру, голові Луцької РДА Богдану Прусу та голові Маяковської селищної ради Ігорю Ярмольському за сприяння у підготовці та участі команди у змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 20:22
Молодці. Показують приклад нашій молоді. Ветерани завжди на висоті і показують стабільний результат.Доречі,і в великому футболі ветерани кому за 35 на висоті. Якщо не помиляюся були чи є чемпіонами України і беруть участь в міжнародних турнірах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus