USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинську організацію «Крок» намагалися купити, - Алексєєв

17 Січня 2010 18:54
Голова ВОГО «Крок» Ігор Алексєєв повідомив під час чату на «ВН», що було кілька спроб представників кандидатів у президенти вступити в переговорити з організацією щодо підтримки «Кроком» одного з кандидатів.
«В кінців-кінців вони завершувалися тим, що ці переговори нагадували «купівлю-продаж» громадської організації» - розповів Ігор Алєксєєв.
Також Алексєєв послав «коханих політиків та любих чиновників в іншу країну та побажав прожити хоча би один рік свого життя у майбутньому так, як зараз живе так званий пересічний українець».
Окрім цього, Алексєєв розповів про способи фальсифікації голосів, пояснив чому на його думку вибори 2010 «відрізняються особливим цинізмом» та зазначив, що «в другому турі будь-які громадські заворушення можливі тільки як спланований, проплачений, організований піар одного із кандидатів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ham Показати IP 17 Січня 2010 21:58
Купити? Кому Ви на хрін потрібні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus