USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Волинським добровольцям подарували авто

22 Грудня 2015 17:29
Волиняни з добровольчої окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» отримали у подарунок авто. Ключі від автомобіля вручив депутат обласної ради, підприємець Сергій Котюк.

Із 49-річним добровольцем окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» Валерієм Черняковим зустріч Сергія Котюка відбулася просто на вулиці. Боєць поспішав на схід. Адже там, у далеких Пісках, де лише за минулий тиждень рота втратила 18-річного захисника, а трьох бійців поранили, на нього чекали побратими.

Штурмова рота «Карпатська Січ» розпочала свій бойовий шлях у червні 2014 року. Її бійці героїчно звільняли Піски, захищали Донецький аеропорт, Водяне, брали участь в операціях у Мар’їнці, вели партизанські дії в районі Дебальцевого та Вуглегірська.

Сьогодні рота у складі 95-ої ОМБр Збройних Сил України тримає оборону у Пісках.

На рідну Волинь Валерій Черняхов приїхав, аби забрати на передову подарунок від депутата Волинської обласної ради Сергія Котюка. Вручаючи ключі від авто, яке так потрібне на фронті, Сергій Сергійович передав також через Валерія Вікторовича вітання нашим захисникам, вдячність за мужність і подвиг, та побажав якнайшвидше повертатися з перемогою живими та неушкодженими.

«Хлопці надзвичайно зрадіють такому подарунку. Кожна допомога і підтримка для нас - цінна та важлива, - сказав Валерій Черняков, дякуючи депутату за добру справу. – Приємно, що є люди, які виконують обіцянки не задля піару, перед виборами, а тому, що вважають своїм обов’язком допомагати ближнім».

Наталія Яковлева


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 22 Грудня 2015 19:19
Піару немає... зробимо ще відео...
Анатоль_ Показати IP 22 Грудня 2015 20:43
Хлопцям наш низький доземний уклін!
123 Показати IP 23 Грудня 2015 23:16
Молодці що допомагають. Хай Господь вас оберігає Нехай вам Бог зішле здоров'я й сили Хай Матір Божа береже вас від тривог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus