USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський КВН приймав команду з Ліги Маслякова. ФОТО

19 Березня 2010 13:53
Команда з Вищої ліги стала учасником другого півфіналу Ліги КВН «Волинь». Щоправда, виступала вона за своїх послідовників - переможців чвертьфіналу Волинського КВН. 
Команда з Тернополя «Оптом дешевше», яка отримала перемогу на другому чвертьфіналі Волині, приїхала на півфінал дещо у іншому складі – жодного попереднього учасника у ній не було.

Як пояснили самі гравці, справжній склад «Оптом дешевше» наразі в Харкові бореться за перемогу у Слобожанській Лізі. Натомість, до Луцьку приїхали їх наставники - команда Вищої Ліги «V.I.P.».
За їхніми словами, торік вони самі взяли участь у Слобожанській Лізі, де отримали  бронзу. Таким чином, потрапивши «до Маслякова». А сьогодні їхні вихованці «Оптом дешевше» теж грають у Харкові.
Керівник Волинської Ліги КВН Валерій Пельц зазначив, що учасники попередили про такі зміни у складі ще за тиждень до гри. «У нас ніде не прописано, що це заборонено», - зауважив він.

«Оптом дешевше» («V.I.P.») і стали переможцями другого півфіналу. Друге місце посіла команда з Борисполя «Термінал Б», яка отримала найбільше дівочої підтримки в залі. Саме ці гравці напряму потрапили до фіналу Ліги.

Окрім того, за рішенням журі до фінальної гри потрапила команда зі Львова «Наслідки політехніки», яка зайняла третє місце.

Четверте і п\'яте місце відповідно посіли «ТоргашиЖ» з Києва та «Аж2О» із Луцька.
У фіналі, що відбудеться в середині травня, гратимуть команди «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Термінал Б» (Бориспіль), «Наслідки політехніки» (Львів), «В душ» (Луцьк) та «Тра-та-та36 км» (Новояворівськ).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
lexa Показати IP 19 Березня 2010 14:50
не серьйозно. участники слегка подофигели.
вакула Показати IP 19 Березня 2010 17:32
ВІП вчора показали клас , хоча заставили себе чекати, хотілось би бачити більше таких команд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus