USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни стали рідше помирати

11 Листопада 2010 19:11
Протягом останніх дев’яти місяців поточного року на Волині спостерігається приріст населення та зменшуються показники смертності.
Про це йшла мова 11 листопада в ході засідання колегії управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації.
Як розповів начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк, приріст населення збільшується завдяки зменшенню кількості смертей. Так, за останні три роки смертність працездатних громадян знизилась на 20%.
Останнім часом кількість випадків малюкової смертності збільшилась, однак її показники значно нижчі, аніж загальноукраїнські. Лідирують тут Ратнівський, Маневицький, Шацький, Любешівський та Старовижівський райони.

У Камінь-Каширському, Любешівському і Ратнівському районах, розповів Ващенюк, медики фіксують найбільшу народжуваність, яка становить 14,45 на 10 тисяч населення. Пасуть задніх Володимир-Волинський, Локачинський та Іваничівський райони.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Літ Редактор Показати IP 11 Листопада 2010 20:20
..БО ДОРОГО!!!!!
Ярослав Показати IP 12 Листопада 2010 08:33
Цікава статистика. А якщо в якомусь селі вже років з десять ніхто не живе, то смертність там 0.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus