USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни закидають пенсійний фонд листами і дзвінками

14 Лютого 2011 14:19
На «гарячу лінію» волинського пенсійного фонду кожні п’ять хвилин телефонують люди, - розповів начальник головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петро Філіпчук.

Про це Філіпчук повідомив 14 лютого під час обговорення пенсійної реформи в облдержадміністрації за участю представників ЗМІ.

«Ми враховуємо всі пропозиції та зауваження, які надходять до нас від громадян. Я вас запевняю, що сьогодні в області немає такої сім’ї чи родини, яка б була не поінформована щодо законопроекту про пенсійну реформу. Ми дійшли до кожної людини, до кожного села», - запевнив журналістів Петро Філіпчук.

Тим часом заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв відмітив, що дзвінків надходить багато, проте серед них дуже мало чітких рекомендацій.
«Пропозицій, справді дуже багато. Але зазвичай прості люди, особливо на селі висловлюють свій жаль щодо тяжкого фінансового становища», - зауважив посадовець.
«Коли люди звертаються з чіткими пропозиціями, тобто до якоїсь статті чи пункту, то, звичайно, це фіксується і відразу передається до Пенсійного фонду України», - продовжив далі Едуард Стоєв.
До речі, за словами Петра Філіпчука на «гарячу лінію» телефонують не лише пенсіонери. Багато молоді звертається до Пенсійного фонду, щоб з’ясувати, як буде нараховуватися пенсія приватним підприємцям. Також молодь активно обговорює законопроект на офіційній веб-сторінці установи.
За офіційними даними головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області, на «гарячу лінію» звернулося 1852 волинянина, а 350 надіслали письмові звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 16:52
У відомстві Філіпчука пенсії продають і про це всі знають - не заплатиш пенсію не перерахують, скільки не телефонуй чи пиши листи. Бабло там вирішує розмір пенсії.
Опа! до Лучанки до лучанка Показати IP 15 Лютого 2011 08:28
Невже? А такий з виду порядний і набожний п. Філіпчук, до церкви мало не щотижня ходе..
Цікаво Показати IP 15 Лютого 2011 10:42
бред це. Як це не перерахують??? усі кого я знаю вчасно отримують на картки без "купівлі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus