USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Войтовичу не подобається «Крайслер», але він на ньому їздить

6 Грудня 2010 13:46
Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович запевняє, що «і не сідав би» у службовий автомобіль «Крайслер», куплений за попереднього голови Анатолія Грицюка.

Про це Войтович сказав у інтерв’ю «Волинській правді».

У відповідь на питання, чи буде він «дозволяти собі розкіш, скажімо, як Анатолій Грицюк, який за своєї каденції користувався службовим авто «Крайслер»» Войтович сказав, що йому «не подобається «Крайслер».

«Мені не добра ця машина», - сказав він.

«Але справа у тому, що кожен голова приймає рішення і за них відповідає. Розкоші я на цій посаді ніякої не відчув, і мене розкіш не приваблює, і в житті її не маю. Я займався лише державною роботою і розкішних палаців, розкішних дач не маю», - сказав Войтович.

«Я проживаю на 5-ому поверсі у місті Рожищі у тій квартирі, яку мені призначали через два роки на посаді завідуючого районним відділом освіти», - зізнався голова облради

«Але нормальні умови для роботи треба мати. Мене не влаштовує те, що сьогодні жоден автомобіль не є у доброму стані технічному», - додав голова.

«Я буду турбуватися про те, щоб на тому службовому транспорті, який є, можна було нормально їздити та вирішувати питання. Чи йдеться про автомобіль вітчизняного чи закордонного виробництва. Я хочу створити нормальні умови роботи собі, заступникам і працівникам апарату», сказав Володимир Войтович.

«Я ще до сьогоднішнього дня у той «Крайслер» і не сідав би, якби не було потреби в одному з відряджень в район», - додав він.

Нагадаємо, службовий автомобіль голови обласної ради «Крайслер» був придбаний за 300 тисяч гривень, що викликало критику в адресу попереднього голови облради Анатолія Грицюка зі сторони деяких депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Виборець Показати IP 6 Грудня 2010 14:06
Курчат по осені рахують... Поживемо, побачимо, як далі справи у голови ОР будуть іти! З часом, мабуть, з'явдяться і дача, і квартира, і нове авто...
Стрийко до Виборець Показати IP 6 Грудня 2010 14:50
Навіть якщо це все і зявиться, пан Володимир все рівно залишиться скромним та невибагливим! :)
Андрій до Виборець Показати IP 7 Грудня 2010 09:42
Войтович, ти з розуму зїхав: яке таке круте авто, чого ви до того конченого крейслера вчипилися. Голова обладмінстрації їздить на Лексусі (ціна нового приблизно 100 тис. дол., в нинішньому стані 60 тис. дол.), до цього Клічук прриїздив на роботу на новому БМВ Х5 (ціна 800 тис. грн.) Які є питання до Грицюка, яка така розкіш. Назвати той крайслер розкішною машиною ???? ВОЙТОВИЧ, схаменись, бо лихо буде, не з того починаєшь, не варто в перші дні керування займатись ПОПУЛІСТСЬКОЮ БРЕХНЕЮ
Справедливий Показати IP 6 Грудня 2010 14:35
Якщо дане авто неподобається то може їздити на маршрутках так ,як і всі люди і в тому числі і командировки. А ви покажіть жест - продайте дане авто і купіть дешевше набагато наприклад 99-ту жигулі.
Виборець Показати IP 6 Грудня 2010 15:22
Ага куплять вони 99 жигулі))))
Несправедливий Показати IP 6 Грудня 2010 16:46
Виборцю, Стрийку і Справедливому. Колись одній шановній дамі, яки неподалік Луцька керувала середняком-колгоспом, одна сільська пяничка дорукнула, що, мовляв, вона живе в старенькій скособоченій хаті, а голова колгоспу - в новій і добротній. На що остання відповіла: "Якщо голова колгоспу буде жити в такій хаті, як ти, то тобі доведеться жити в лисячій норі". Усе правильно - кожен свірчок має знати свій шесток. Так що перерахованим "коментаторам" не варто зайвий раз випячувати свій ідіотизм. Його видно з будь-якого вашого гавкання.
Волиняка Показати IP 6 Грудня 2010 19:50
Всіх на Таврії! Підтримаємо вітчизняного виробника, чи перед закордонними делегаціями соромно за вітчизняне автомобілебудування?
Віра Показати IP 6 Грудня 2010 20:32
Дивну позицію щодо цього злошасного автомобіля зайняв Войтович. Спочатку говорив, що після тижня роботи на новій посаді ще не користувався службовим Крайслером. Потім почав нарікати, що це авто йому не подобається... Навіщо ці владні викрутаси. Сідай та й їзди в службових справах і не корч із себе скромнягу. Не виключено, натякає, що для нього це не престижне авто. Тоді - хай куплять йому Ролс Ройса.
Рожищанка до Віра Показати IP 7 Грудня 2010 08:48
Володимир Іванович ніколи з себе нікого і нічого не корчить!!! Він такий є??А я заздрю апарату обласної ради. що в них такий керівник!!Бо з ним працювала і знаю його як дуже-дуже хорошу ЛЮДИНУ!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus