USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Встановлюють причини вибуху в будинку волинянина

4 Серпня 2015 09:58
Волинянину кинули невідомий предмет на дах будинку. В момент вибуху господар та члени його сім’ї перебували вдома. На щастя, ніхто із мешканців не постраждав. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

3 серпня о 02:10 в чергову частину Турійського РВ УМВС по лінії 102 надійшло повідомлення від мешканця села Маковичі, 1959 року народження. Чоловік повідомив: невідомі кинули невідомий предмет на дах його оселі, внаслідок чого пошкоджене покриття будинку.

На місце події негайно виїхали керівництво райвідділу та слідчо-оперативна група.

- При огляді місця події в покритті даху правоохоронці виявили отвір розміром 30х40 см., який утворився внаслідок вибуху невідомого предмета. З місця події вилучили дрібні металеві частини діаметром від 1 до 5 мм. Вилучені частини відправили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, - повідомив начальник Турійського райвідділу міліції Юрій Сліпчук.

Відомості про вказаний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини та мотиви скоєння правопорушення, а також встановлюють осіб, причетних до вибуху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 4 Серпня 2015 14:31
По перше - не на будинок , а на гараж ! По друге - чому не пишете кому кинули? А кинули голові кооперативу СВК Слава що у селі Маковичі, нехай він та його родина ще більше зерна комори крадуть то люди і не таке зроблять !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus