USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Виборців намагаються купити по телефону: дзвонять і надсилають СМС-ки

17 Січня 2010 12:13
У Камені-Каширському на ТВО №23, ДВК № 99, № 139 голова дільничної комісії від БЮТу не впускає на виборчі дільниці членів дільниці від Януковича, Бродського та Противсіх, - інформує обласний щтаб Партії Регіонів.
У селі Великий Курінь Любешівського району ТВО № 23 член ДВК Петрик ходить по домівкам виборців і пропонує гроші за те, щоб люди проголосували за Тимошенко.
У селі Городелець Турійського району голова ДВК Василь Бачинський пропонує гроші за голос на користь одного з кандидатів на Президента.
На ТВО № 20, дільниця № 199 член ДВК Матвійчук від Литвина проводив агітацію за Литвина на цій дільниці.
На ТВО № 20 Рожищенського району, дільниця № 217 в селі Копачівка: Володимиру Кулюку - спостерігачеві від Партії регіонів надійшло 5 дзвінків із невідомих номерів з пропозицією купити голоси за Віктора Януковича. Після відмови та погрози звернення до правоохоронних органів дзвінки припинилися.
Голова ДВК № 17, що у Луцьку, не подав в ОВК постанову про включення членів ДВК у списки для голосування.
У Рожищенському районі, дільниця № 212, спостерігач від БЮТ Віктор Лавринюк фактично зірвав роботу членів ДВК по виїзду для голосування на дому. Він аргументував це тим, що, згідно постанови про те, що без довідок голосування не відбудеться, члени ДВК змушені були повернутися на дільницю.
У селі Острівок, Камінь-Каширського району був виявлений двійник Березнюк Г.В.
За повідомленням журналіста Андрія Гнатюка, «Морячок-таксі» надсилає СМС-агітацію за Анатолія Гриценка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus