USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вихід Романюка з «Нашої України» був прогнозованим, - Слабенко

3 Серпня 2010 11:28
Рішення Миколи Романюка припинити членство у партії «Наша Україна» - крок назад від демократичних цінностей, які він досі сповідував, - заявив депутат обласної ради, керівник фракції блоку «Наша Україна», депутат Верховної Ради України 4-го скликання Сергій Слабенко.

Про це Слабенко сказав у суботньому випуску газети «Волинь нова» .

«Микола Романюк дійсно написав заяву і передав її в органи партії щодо припинення членства в «Нашій Україні». Це його рішення - крок назад від демократичних цінностей, які він досі сповідував», - сказав депутат облради.

«Бо якщо пов’язати його із Сергієм Тігіпком, про створення блоку з яким заявляв Микола Ярославович, значить у нього є бажання підтримати не тільки «реформи» політика Сергія Тігіпка, але й його політичну силу «Сильна Україна», - вважає депутат.

«А підтримати «Сильну Україну» - це значить підтримати прийняття податкового кодексу з найнепрозорішими умовами ведення бізнесу, доплати підприємцями-спрощенцями (платниками єдиного і фіксованого податку) до пенсійного фонду додаткові кошти починаючи вже з липня. Підтримати підняття цін на газ, бо Тігіпко коментував, що це нормальна ситуація. І це тоді, коли реальний рівень заробітних плат не збільшився, а в деяких галузях зменшився», - сказав Слабенко.

«А щодо рішення Миколи Ярославовича вийти з лав партії – то це для нас не стало несподіванкою. Бо якщо пригадати певні принципові моменти, як-от засудження Харківських угод, незгода з рішеннями міністра Табачника, питання стосовно Бандери тощо – він не голосував так, як того вимагала партійна дисципліна…», - прокоментував депутат-нашоукраїнець.

«Але якщо вже й відбувся вихід з партії однієї людини, то на цьому усе й закінчиться. В партії «Наша Україна» достатньо відомих та достойних людей, які сповідують демократичні цінності та серцем вболівають за Україну», - резюмував Сергій Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
скептик Показати IP 3 Серпня 2010 11:31
Нам потрібен мер, який як той хамелеон перефарбовується в різні кольори, вивертає шапку навиворіт при зміні влади і бігає з партії в партію?
))) Показати IP 3 Серпня 2010 11:41
сядєм усє! а що, в нас (чи десь іще) бували інші мери?
Булька Показати IP 3 Серпня 2010 12:11
Ага! Йому до вподоби були Харківські угоди. от тепер і маємо, завдяки таким мужам трагічні речі в країні... Ех, Миколо Ярославовичу....
депутат Показати IP 3 Серпня 2010 12:35
Чергова "чорнуха" на Романюка.Подивіться стенограму сесії і вам все стане ясно.Неправду пише Слабенко.Але як він ще зможе розкрутитися.розпочав з найрейтинговішого кандидата на посаду міського голови.
Бочка Показати IP 3 Серпня 2010 14:10
Та що тут дивувати: Шиба вже з десяток партій змінив, от Романюк і пішов по його стопам. Я думаю, що в даному випадку проявила себе безхребетність Романюка, відсутність стійкої позиції...Сподіваюсь виборці дадуть цьому належну оцінку, і не пустять до керма міста корисливих пристосуванців!
. Показати IP 3 Серпня 2010 16:45
Романюк ні вяку партію не вступив - він позапартійний.
Читач Показати IP 3 Серпня 2010 16:50
Романюк як вольова людина, поступив правильно. "Наша Україна" - це ніщо, бо там справді залишились "відомі люди" - слабенки, які виставляють себе на посміховище. Схвалюю рішення Романюка. Тримайтесь, Миколо Ярославовичу! На виборах мера вам не буде рівних. Ваші опоненти будуть мати "статистичну похибку" - 0,5 - 1,5%! А Слабенко - штопаний презерватив!
Viktor 69 Показати IP 3 Серпня 2010 16:53
Слабенко ще б згадав комсомольський досвід Романюка... І взагалі що це за печерна така позиція - змінив партію значить безхребетний... За цією логікою, Український народ, який у 2005 році віддав за Ющенка 52%, а 2010 всього 3,5% - теж безхребетний... А футболіст, який з клубу середняка переходить в клуб гранд це взагалі повія... Слабенко був депутатом 4-го скликання, а маніпулювати громадською думкою так і не навчився:)) Дуже слабкий і вже доволі застарілий інформаційний привід... От якби пан Слабенко пожертвував половину своїх статків дітям сиротам Волині - оце я розумію... А от усі ці дописувачі, які мол зневажають Романюка, бо він бачте партії міняє... так шановні 94 % сучасних українських політиків вийшли із однієї комуністичної партії...
Ковельчанин Показати IP 3 Серпня 2010 22:55
Я можу зрозуміти людей, які розчарувавшись у тій чи іншій партії, виходять з її лав. Я можу зрозуміти людей, які перейнялися тими чи іншими ідеями (націоналізмом, комунізмом і т.п.) і переходять у ті партії, які є яскравими сповідниками тих ідей. Але змінювати партії за принципом рейтингова-нерейтингова, владна-опозиційна - таку людину інакше, як політичною повією не назвеш.
Справжній Показати IP 3 Серпня 2010 23:23
Я знав, що цим кінчиться. Романюки та їм подібні - це мімікруючи мухи. Як можна собі уявити політика який щиро вболівав за демократія, а зараз (аби пригрітись під сонечком) пішов в прийми головного зрадника України. Одне радує, мухи, хоч і мімікруючи, неминуючи злітаються на г... Молодець Сергію, дякую за правду, уту зрадників
Антиянек Показати IP 4 Серпня 2010 01:09
Рейтинг Романюка, який вже не при владі, з кожним місяцем і так буде по крапельці меншати. Так що добивати нема чого.
Бочка Показати IP 4 Серпня 2010 09:20
Романюк потрапив до обласної ради за списком Нашої України будучи позартійним. Потім, виключно щоб втриматись на посаді губернатора змінив свої погляди і швидень вступив до НУ. Побув менше року, тепер не губернатор і втік швиденько...Хіба так робить мудрий далекоглядний політик?!До речі, на рахунок безхребетності: всім відомо, що Романюка свого часу працівники ОДА назива як 3Б: Безхребетний, Безвольний і ... ще якесь там "Б"
нашоукраїнець Показати IP 4 Серпня 2010 10:51
Романюк прийшов в Нашу Україну щоб на посаді губернатора втриматись, тепер коли перебування в партії шкодить власному рейтингу втік. Доречі в партії він нічого корисного не зробив, тому ті до кого він зараз піде не сильно тіштеся, той хлопець з тих "де сядиш там і злізиш". Але вони всі однакові шо Романюк, шо Грицюк, шо Шиба. Браві хлопці комсомольці, ідеологія для них ніщо, головне дохід.
Луцик Показати IP 4 Серпня 2010 16:12
А як же однопартєйци - Козюра, Наход, Навроцький, Харлампович, котрі дупи рвали людям на німецький хрест і хотіли зробити його Романюка головою НСНУ. А своїм незгідних партійців з партії виганяли за незгоду. Пристосуванці! А Романюк - людина без будь-яких моральних комплексів, яка йде по трупах! Настільки нічого не зробити для Волині - треба вмінити. А перешкоджати в цьому іншим - це він мастак.
Михайло Наход до Луцик Показати IP 4 Серпня 2010 17:57
Якщо називаєте прізвища то назвіться самі, а не ховайтесь за ніком. Те що викладено у Вашому першому реченні - неправда. Я ніколи не чув, щоб М.Романнюк хотів бути головою ообласної "Нашої України", відповідно згадані люди нічого нікому "не рвали".
Франко Показати IP 4 Серпня 2010 17:15
Романюк - це Сильна Україна. Сильна Україна - це філіал Партії Регіонів. Для Сильної України головне завдання знищити українську мову, прийняти другу державну мову - російську і далі хоч земля не гори. Романюк показав себе неперебірливим політиком, який заради посади готовий бігати з партії в партію і, навіть, вляпатися у таке антиукраїнське болото, як Сильна Україна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus