USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Викрали «Ниву», щоб покататися нічним Луцьком

14 Травня 2010 17:42
Двоє неповнолітніх із села приміського Рованці викрали в пенсіонера «Ниву», щоб проїхатися з вітерцем нічним Луцьком.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.

До Луцького райвідділу міліції 4 травня надійшла заява 82-річного пенсіонера з села Рованці Луцького району. Чоловік поскаржився,що вночі з його гаража невідома викрали автомобілем ВАЗ 2121.

Наступного дня пошкоджену машину знайшли на вулиці Потебні в Луцьку. Оперативники карного розшуку невдовзі вирахували злодіїв - 17-річного Дениса та 16-річний Андрія. Обоє живуть у Рованцях.

За даним фактом порушено кримінальну справу за незаконне заволодіння транспортним засобом. За нічну прогулянку на краденій машині крадіям загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus