USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Нововолинську асфальтують дороги

10 Липня 2014 09:47
Черговим комунальним "дивом" тішаться нововолинці. На вулиці Липинського, де на початку року халатно поклали труби для водовідводу, нині асфальтують дорогу. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Мешканці вулиці алфальтування чекали давно. Адже після себе фірма «Будінвест» залишила купу багнюки та пагорби нерозгорненої землі.

Проте не очікували мешканці Липинського на відверту зухвалість дорожників. Як виявилося, тверде покриття із асфальту укладають лише частково, відступивши метр від бордюр. Робітники виправдовуються, мовляв, - такий стандарт. Ширшою дорогу робити не будуть.

Мешканці обурені і бездіяльністю місцевої влади на чолі з головою Сапожніковим, яка, на їхню думку, не здійснює належного контролю якості виконання подібних робіт в межах Нововолинська.

Отак виглядала вулиця Липинського кілька місяців тому:



Ось така Липинського нині:



Дивно, що асфальт лежить не з боку людських хатин, а навпроти.



Асфальтуватимуть дорогу до стовпа. Далі, кажуть, буде багнюка, як і раніше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 10 Липня 2014 12:41
вимагайте пректну документацію вній е всі дані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus