USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Європейці привезуть волинянам техніку для дорожніх служб

5 Січня 2014 08:01
9 січня постачальник іноземної техніки має детально розповісти про машини, які працюватимуть на місцевих дорогах, інформує Волинська газета.

Отримання районом сучасного устаткування – це результат участі Шаччини у проекті «Підвищення рівня безпеки користувачів транспортної мережі на прикордонних територіях Польщі, України, Білорусі» (проект реалізовується в рамках масштабної програми «Польща – Україна – Білорусь 2007-2013»).

Остання із зустрічей, в результаті якої на Волинь привезуть техніку, відбулася за участі заступника голови Шацької райдержадміністрації Сергія Пархонюка разом із координатором згаданого вище проекту Сергієм Кужелем нещодавно відвідали Польщу. Там і представили українську сторону керівництву Управління повітових доріг Влодавського повіту.

Під час цієї зустрічі її учасники обговорили реалізацію проекту, зазначивши: з боку України все відбувається чітко, згідно з графіком та без суттєвих зауважень.

«9 грудня оголошено тендер на закупівлю семи одиниць техніки для потреб Шацької селищної ради (снігоочисник, дробарка для відходів деревини, самоскид, піскорозкидач, фургон, екскаватор-навантажувач, тракторний віник). До речі, в машинах передбачається встановити GPS-локатори, – повідомив Сергій Пархонюк. – До кінця січня в місті Влодава мають відбутися навчання для працівників дорожніх служб, серед яких – і волиняни. А в лютому аналогічні навчання заплановано на території Шацького району».

Зі слів Сергія Степановича, в рамках проекту створюють інтерактивну карту доріг Влодавського повіту і Шацького району, здійснюють наукове дослідження «Аналіз безпеки руху на дорогах прикордонних територій Польщі та України», відбуваються інші заходи, котрі загалом передбачено завершити до кінця травня.

«Сподіваємося, техніка встигне попрацювати на наших дорогах іще нинішньої зими, - поділився намірами заступник голови райдержадміністрації. - А успішна реалізація проекту загалом дасть можливість і надалі розраховувати на підтримку європейських фінансових інституцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 5 Січня 2014 09:59
Замість непотрібного Шацького центра зайнятості можна було накупити техніки на всю область.
місцевий Показати IP 5 Січня 2014 12:58
шаччина-це щось тіпа як тітушки
владі Показати IP 6 Січня 2014 08:19
Стійте перед закордоном з простягнутою рукою і хваліться, що вам щось дали. Білоруси всю цю техніку можуть виробляти самі, а ми просимо і на весь світ хвалимося, що нам дали. СРАМОТА!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus