USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За земельні порушення волинські екологи стягнули понад 3 мільйони штрафу

26 Листопада 2010 15:16
Серед найпоширеніших порушень, виявлених екоінспекцією на Волині у листопаді, - використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, засмічення земель твердими побутовими відходами.
Також інспектори зіткнулися з випадками порушення природоохоронного режиму земель, порушення земель несанкціонованими розробками піску, порушення строків та вимог щодо проведення рекультивації земель, порушення ґрунтового покриву, повідомили у прес-службі Держекоінспекції.
Загалом спеціалісти інспекції провели 16 перевірок у галузі охорони та використання земель. У тому числі було дві рейдові перевірки – на території Камінь-Каширського та Ківерцівського районів, 6 перевірок за вимогою правоохоронних органів – на території Луцька, території садівничого масиву «Білий налив» міста Ковеля, Носачевичівської сільської ради Рожищенського району, розглянуто 2 скарги громадян.
У суб'єктів господарювання перевіряли наявність документів на право користування земельними ділянками та дотримання ними вимог земельного та природоохоронного законодавства щодо використання та охорони земель.
За виявлені порушення складено 22 протоколи. До адмінвідповідальності притягнуто 20 посадових осіб та громадян на загальну суму штрафів 6 мільйонів 630 тисяч гривень.
Стягнуто штрафів за порушення земельного законодавства за цей період на суму 3 мільйони 434 тисячі гривень.
Матеріали 6 перевірок передані в правоохоронні органи.
Матеріали перевірки квартирного експлуатаційного відділу міста Володимира-Волинського направлені на розгляд та вжиття заходів командиру військової частини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus