USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Збирають гроші на пам'ятну дошку Герою Володимиру Кияну

17 Вересня 2015 09:16
На Волині збирають кошти на пам'ятну дошку Герою, який загинув, врятувавши побратимів. Волонтери пропонують вшанувати пам'ять Володимира Кияна на стінах рідної школи. Про це йдеться на сторінках Ковельського центру допомоги бійцям.

Нагадаємо, Герой-десантник 80-ої бригади Володимир Киян, який підірвався на розтяжці 3 вересня 2015 року, ціною власного життя врятував бойових товаришів. 5 вересня з бійцем попрощалися на Волині.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ковельські громадські активісти просять мера міста Олега Кіндера перейменувати вулицю Ватутіна, радянського воєначальника, генерала армії на Володимира Кияна «Тайфуна».

"Давайте всі разом в пам'ять про загиблого ковельчанина ВОЛОДИМИРА КИЯНА - ТАЙФУНА - капітана 80 бр, Народного Героя України, встановимо МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ в 7-й школі Ковеля, де навчався наш славетний земляк. Встановлення погоджено з дружиною Ольгою і планується після 11 жовтня.. Після 40 днів по нашому ТАЙФУНУ, по Володі.", - звертаються до усіх небайдужих волинські волонтери.

Координатор збору коштів - Сергій Приходько.

"Дошка пам'яті з базальту, яка буде коштувати коштувати 2 000 гривень, Сергій вже замовив в майстра з Турійська Гончарука Валерія Олександровича. Просимо переказувати кошти для оплати дошки на Волонтерську картку: Приходько Сергія Приватбанк 4149 4378 4935 3949. Всі зайві кошти, що залишаться після оплати, Сергій гарантовано передасть Олі Киян, яку весь час підтримує особисто", - додають волонтери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus