USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прикордонники: заборона на в'їзд Саакашвілі в Україну залишається

22 Квітня 2019 18:08
Державна прикордонна служба наголошує, що Міхеїл Саакашвілі, який заявляє про можливий приїзд в Україну, не має підстав для законного в'їзду на її територію.

Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Прикордонники нагадують, що Саакашвілі у вересні 2017 року незаконно перетнув державний кордон з Польщі в Україну, що підтверджується рішеннями місцевого та апеляційного судів.

У зв’язку з вчиненим правопорушенням стосовно нього існує обмеження у в’їзді в Україну терміном до 2021 року.

"Ще раз наголосимо, що Державна прикордонна служба України діє виключно на підставі законодавства України та у межах наданих законом повноважень", – вказано в коментарі.

На уточнююче запитання "Української правди", чи означає це, що заборону на в’їзд для Саакашвілі прикордонники не скасують, помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян відповів ствердно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцул Показати IP 22 Квітня 2019 19:42
А жаль .... Присутствие Саакашвили в Украине придало бы ускорение Порошенко и отбило бы ему всякое желание заниматься не только политикой , но и бизнесом ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus