USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці спецпідрозділу «Світязь» вирушили на ротацію. Фото

31 Березня 2017 10:06
Бійці роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь» вирушили в зону АТО на ротацію, де замінять своїх колег, які понад два місяці несуть службу на Сході України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Кілька десятків бійців спецпідрозділу «Світязь» поїхали на Донеччину для виконання поставлених перед ними завдань.
«У зону бойових дій ви відбуваєте уже не вперше, тож знаєте, які перед вами поставлені завдання. Бажаю вам удачі, сумлінно виконувати накази та у повному складі повернутися додому», - зазначив Сергій Козак, заступник начальника головного управління Національної поліції у Волинській області.
Екс-командир спецпідрозділу Сергій Козак вручив поліцейським два прапори: України та Волинської області.
Благословив поліцейських настоятель Свято-Георгіївського храму Луцька протоієрей Олександр Мазурак.

Довідково: рота патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» Головного управління Національної поліції у Волинській області була створена в червні 2014 року. Бійці добровольчого підрозділу пройшли випробування боями під Іловайськом та Вуглегірськом, забезпечують правопорядок на території Луганської та Донецької областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 31 Березня 2017 11:14
Взвод особливого призначення ,надзвичайного призначення ,спеціального призначення *Світязь* іменні Фачевича,Кашуби ,Козака приєднати до НГУ і той ПІАР закрити.Всі кому було пропіаритись на бренді *СВІТЯЗЬ* вже пропіарились,а далі пішли звичайні заробітчани.В батальйонах реальних 50 процентів укомплектованості........а вони в піарщиків граються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus