USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Лист солдату: з Волині з любов’ю». Акція триває

19 Серпня 2014 16:43
У Ківерцях дівчата будуть писати солдатам листи та збирати солодощі. Про це повідомили у ВОГО «Фундація розвитку громад».

Так, 21 серпня у Ківерцях відбудеться патріотично-дівоча акція «Лист солдату: з Волині з любов’ю», під час якої жінки та дівчата будуть збирати листи та солодощі для солдатів на Схід. Захід відбудеться з 12.00 до 14.00 години у читальному залі районної бібліотеки для дорослих за адресою: Ківерці, вулиця Незалежності, 27.

Акція «Лист солдату: з Волині з любов’ю» вже відбулася у Луцьку (13 серпня) ВОГО «Фундація розвитку громад». Метою акції є зібрати як можна більше «теплих» листів, малюнків, привітань, та солодощів, аби потім відправити їх в зону АТО тим, хто зараз захищає нашу країну на Сході, підтримати й підбадьорити їх.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волонтери з Волині привезли разом з гуманітарною допомогою декілька листів на фронт, від яких, як самі призналися бійці, вони ледь стримували сльози.

Учасницям акції організатори пропонують виглядати по-українськи привабливо: одягнути українське національне вбрання, чи просто мати елементи української національної символіки на одязі чи на зачісці (український вінок, квітка, жовто-блакитна стрічка тощо). Протягом акції красуні будуть малювати, писати колективні побажання, писати індивідуальні листи та малювати картини, аби підтримати добровольців та солдат в зоні АТО. Дівчата та жінки можуть зробити фото-побажання від красуні-українки солдатові. Для цього треба власноруч написати індивідуальне побажання чи привітання нашим чоловікам та сфотографуватись разом із ним на фоні українського національного декору. Маленькі красуні та усі ті, хто має натхнення малювати, зможуть створити картину для солдата.

І головне: протягом усієї акції буде проводитись збір «на солоденьке». Учасниць просять принести із собою щось солоденьке (мед, повидло, згущене молоко, льодяники, печиво тощо), аби підтримати силу наших бійців та їх фізичний стан.



Патріотично-дівоча акція «Лист солдату: із Волині з любов’ю»

Мета акції: Зібрати якнайбільше листів та побажань від волинських дівчат та жінок хлопцям в зону АТО.

Місце проведення: Центральна районна бібліотека м. Ківерці (вул. Незалежності, 27.)

Дата та час проведення: 21 серпня 2014 року, з 12:00 до 14:00

Дрес-код: елементи української національної символіки на одязі, зачісці тощо

Що робимо:

– приносимо з собою солоденьке для солдат (мед, повидло, згущене молоко, льодяники, печиво тощо)

– пишемо/малюємо/креслимо тощо колективне послання добровольцям та солдатам в зону АТО;

– фото-побажання від красуні-українки: пишемо індивідуальне побажання та фотографуємось разом із ним;

– малюємо солдатові картину (для маленьких красунь та всіх тих, хто має натхнення малювати);

– пишемо індивідуального листа солдату

Організатори: ВОГО «Фундація розвитку громад», Центральна районна бібліотека міста Ківерці.

Партнери: ВОБО «Радість дитинства», фотограф Лідія Кожевнікова, сайт міста www.lutsk.ua, Управління культури Волинської ОДА.

Подробиці за телефоном: 067 332 88 02
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus