USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Ще 14 українських військових вирвались з оточення в Іловайську

31 Серпня 2014 10:32
За останню ніч із оточення в Іловайську вийшло ще 14 українських військових.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, - інформує Газета.

"Вночі вийшло ще 14 чоловік. Прізвище не публікую, вони відразу будуть відзвонюватися додому. Наші поранені за станом на вчора були не в "ДНР", а в полоні у 137 полку 32 дивізії РФ і 9 танкової бригади РФ. Рани оброблені, знущань не було. Зараз задіємо всі можливі канали", - написав він.

"Звертаюся до родичів бійців- якщо не можете додзвониться, скиньте СМС - вам передзвонять. Якщо щось вирішите робити - дзвоніть, давайте це робити все разом - так ми сильніші. Якщо чимось зможу допомогти родичам бійцям ВСУ, інших підрозділів, дзвоніть, що зможемо - зробимо", - додав він.

Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло про перших бійців, які вирвалися з оточення бойовиків в Іловайську.

Як повідомляє УНІАН, про вихід українських бійців з оточення повідомив голова МВС Арсен Аваков. Згідно з його даними, через кільце прорвалися командир батальйону "Миротворець" і командир батальйону "Дніпро-1" зі своїми бійцями.

"Андрій Тетерук !!!!!!!!!! Командир "Миротворця" живий, дарма тут його ховали! Буде жити довго! Щойно вийшов у розташування наших з групою бійців! З ним вийшов і командир "Дніпро-1" Юрій Береза ​​з бійцями!", - написав міністр.

Водночас, раніше у соцмережах повідомлялося про великі втрати серед силовиків, які намагалися прорватися з оточення під Іловайськом. При цьому вчора радник міністра оборони Олександр Данилюк заявив, що ситуація під Іловайськом навмисне нагнітається російськими спецслужбами задля дестабілізації обстановки в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Серпня 2014 11:37
Коли під Іловайськом тільки починало затягуватися кільце, я звертався через заступника командира ДУК до генерала Хомчака з пропозицією підготувати штурмову групу зі складу 5-го батальйону "ПС" і деблокувати побратимів, котрі потрапили в оточення. Для цього нам тоді було потрібно пів-сотні автоматів, декілька кулеметів та гранатометів. Чомусь ця пропозиція не знайшла відгуку. Пізніше наші малі групи намагалися увійти в кільце, щоб передати боєприпаси хлопцям, але наривалися на щільний вогонь і кожного разу змушені були відходити... Ось так є на цій війні. Ярош
лучанин до Анонім Показати IP 31 Серпня 2014 12:08
Мабуть, генерал образився, що не має таких красівих гламурних синіх з галубою підошвою кросівок, як у Павліка Данильчука. Ось так і є в цьому житті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus