USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Вихід бійців АТО з оточення під Іловайськом. Перші офіційні цифри

30 Серпня 2014 12:12
З оточення російських військових біля Іловайська до бригади Нацгвардії вийшли перші бійці.

Про це у Фейсбуці повідомив міністр МВС Арсен Аваков.

"В опорний пункт висунутої на вістрі бригади Нацгвардії в Комсомольському вийшли з оточення наші перші бійці Іловайского угруповання - 28 чоловік з батальйонів МВС «Миротворець» (14), «Херсон» (3) і «Дніпро-1» (11). З ними кілька людей зі складу батальйонів ТРО МО. Не дарма всю ніч тримали рубіж!", - пише Аваков.

За словами міністра всього за ніч вийшли до наших позицій близько ста бійців (28 з добровольчих батальйонів тільки зараз і хлопці з МО).

"Це не та група, що тримала оборону під Чевонопіллям - інша. Чекаємо решту хлопців!", - додав Аваков.

Також, з його слів, командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, який раніше отримав поранення під Іловайськом, залишив госпіталь, і, прийнявши знеболюючі препарати, залишив госпіталь і відправився до своїх хлопців на передову.

Нагадаємо, під Іловайськом уже декілька днів залишаються в оточенні декілька добровольчих батальйонів та частина сил Національної гвардії, зокрема, 51 бригада, яка за останні дні зазнала великих втрат. Родичі шукають списки зниклих бійців у мережі.



Згодом Семен Семенченко повідомив у Фейсбуці, що колону українських військових, які виходили з оточення через обговорений "коридор" намагалися обстріляти.

"Намагаються розвести хлопців на здачу в полон, не піддаються. З одного боку танкова дивізія, з іншого полк ВДВ. Хоч і ворог, але кадрові, краще ніж ДНР. Пораненим медичну допомогу надали. Протягом години повинно все вирішиться. Були спроби по дорозі будь то відморозків розстріляти колону. Пройшли. Чекаємо", - написав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ГВ рядовой Показати IP 30 Серпня 2014 12:45
С оружием ?
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2014 17:40
знають про всі позиції терористів, а удару повноцінного не можуть нанести, як продавались так і продаються, з їхніми заощадженнями можна в Європі бізнес свій хоч маленькій але розпочати вистрелювати чиновників потрохі і буде край війні!!!
Анонім Показати IP 30 Серпня 2014 18:12
хто понесе покарання за тупу чи зрадницьку операцію під Іловайськом - це цікавить народ, коли добровольцям дадуть відповідну зброю
гiсть Показати IP 30 Серпня 2014 18:23
Слава Богу,що живi.
надія Показати IP 31 Серпня 2014 11:08
уточніть будь-ласка, в оточенні ще залишились хлопці з 51-бригади?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus