USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З полону звільнили військових. Є з 51 ОМБР. ОНОВЛЕНО

20 Вересня 2014 21:50
З полону терористів на Донбасі звільнено ще 35 українських військових - з 51-ї, 92-ї та 93-ї бригад, - повідомляє "Українська Правда".

Про це у своєму мікроблозі у Твіттер написав президент Петро Порошенко.

"Сьогодні в Донецьку з полону звільнено 35 українських військовослужбовців з 51-ї, 92-ї та 93-ї бригади. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Також у соціальній мережі на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР з'явилось повідомлення про 38 звільнених з полону.

"Сьогодні з полону точно звільнили Ланового Романа Володимировича, з села Оконськ, Маневицького району. За 2 години Рома буде в Харкові. З 38 звільнених 6 важкопоранені. Завтра ще один обмін. Надіємось, що волинян буде більше", - йдеться у мережі.

Своєю чергою уповноважена з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facecook, посилаючись на дані міжвідомчого центру СБУ, що займається списками полонених і зниклих безвісти, повідомила: з полону звільнили 37 військових.

"У неділю, згідно з мінськими домовленостями, мають відпустити ще близько 30 хлопців", - додала Геращенко.

Разом з тим журналіст Olaf Koens у мережі зазначив про цей обмін: "Бойовики звільнили 34 українських військових. Українці - 38 бойовиків".

У той же час, російська агенція ИТАР-ТАСС повідомляє: бойовики так званої "ДНР" і українські силовики провели в суботу обмін полоненими за формулою "38 на 38".

"Передача полонених відбулася за участі місії ОБСЄ в районі Костянтинівки, в 60 кілометрів на південь від Донецька. Обмін закінчився о 18:35 за місцевим часом", - наголошується в повідомленні.

Також з посиланням на керівника "Комітету ДНР у справах військовополонених" Дарину Морозову повідомляється, що 21 вересня українська сторона передасть ДНР ще 27 полонених бойовиків.

Згідно з даними ЗМІ, серед звільнених бойовиків - громадянин Ізраїлю Олександр Вітко.


Фото та відео ТСН



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 21 Вересня 2014 09:01
Зразу на Майдан...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus