USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85
Профіль користувача
nataliya
Дата реєстрації: 30 Листопада 2017 12:04
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброо дня! 1. Суму за оплату за ЖКП Вам не збільшать. Для того, щоб платіжні квитанції приходили на Вас - Вам слід змінити на себе особовий рахунок. А для того, щоб змінити на себе особовий рахунок - Вам потрібні на це правові підстави, якими у Вашому випадку можуть бути зокрема укладення із сином договору оренди квартири на довготривалий період (наприклад на 2,5 року), із символічноюо орендною платою (паприклад 1 грн. на місяць). І у такому договорі слід чітко передбачити Ваш обов'язок оплачувати комунальні послуги, і переоформити на себе особові рахунки із надавачами комунальних послуг. 2. За описаних у першому пукнті умов - Ви зможете оформити на себе субсидію. При цьому навіть не обов'язково буде переоформляти на себе особовий рахунок, важливо, щоб були якісно прописані умови договору оренди щодо саме Вашого обов’язку оплачувати комунальні послуги.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Зразок договору Вам тут на сайті надати не можу, можете звернутись до мене особисто на мейл [email protected]. Завіряти його нотаріально не потрібно.
Відповідь юриста:
Як раз на підставі такого договору оренди і зможете прописатись. Законно підстав для відмови у призначенні субсидії у зв’язку із проживанням без прописки бути не може. В той же час для чиновників це може бути формальним приводом для відмови.
Система Orphus