USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Акцiя у львiвському супермаркетi: коментують миші

У липнi цього року у супермаркетi "Арсен" (Україна, м.Львiв) несподiвано з'явилися активiсти громадського руху, який заперечує проти торгiвлi товарами з РФ. Прийшли вони з метою влаштування акцiї громадського спротиву.

Один з героїв замiтки (Мишик).

У главнiй залi супермаркету активiсти випустили головних учасникiв акцiї - близько 50 мишей - пiд гаслом: "Росiйськi товари - тiльки мишам гризти!"

Мишi з радiстю дегустували вироби харчової промисловостi, не зважаючи на назву країни походження товару. До речi, то були не абиякi мишi, а саме львiвськi, тобто, галицькi мишi!

На жаль, серед мишей виявились декiлька щурiв. Оцi звірики не завжди поводяться чемно й полiткоректно, деякий щур навiть укусив продавчиню.

Автор зв'язався з декiлькому учасниками акцiї й зараз передає їхнi вiдгуки читачам "Макспарку".

Мишик:

Я вже лiтня миша. Але, на протязi свого життя, вперше став свiдком, та ще й вчасником отакої акцiї. Вийшло дуже гарно! Ми з великим задоволенням гризли смачний сир - росiйський, польський, український, нiдерландський...

Пишик:

Люблю шоколаднi вироби! Дуже сподобались росiйськi "Бабаєвськi"! А хто тепер вироблятиме наш вiтчизняний "Рошен"? Адже, надалi пан Порошенко вже не зможе займатись бiзнесом. А шоколадки в нього сма-а-ачненькi!

Пушуля:

А я дуже люблю тiстечки, печиво... Отримала велику насолоду! Влаштувачi акцiї - зухи! Гарно почастували мишок!

Шушара:

Акцiя сподобалась. От тiльки хто знову звинувачує нас, щурiв? Нiкого ми не кусали! А що, на наступну акцiю нас вже не запросять?

----------------------------

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Окремi риси сучасного життя викликають визначенi спогади...
"Презентацiя" поетичної форми "лiмерик" по-українськи.
Що трапилося у Москв 96 рокiв тому, 6 липня 1918 року.
Коментарів: 4
вовчик Показати IP 21 Серпня 2014 08:50
коментар було видалено
Shouhei Показати IP 2 Квітня 2015 00:53
This inghsit's just the way to kick life into this debate.
Kerim Показати IP 3 Квітня 2015 07:45
Time to face the music armed with this great inminfatoor.
Alicia Показати IP 5 Квітня 2015 15:38
This piece was a likfjaceet that saved me from drowning.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus