USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90
Mark: На потуги Саакашвілі зберегтися в політиці уже смішно дивитися
21 Листопада 2016 14:04
0

Карл Волох, бізнесмен, громадський активіст, блогер
akcent.org.ua

Смішно вже дивитися на потуги Саакашвілі зберегтися в обоймі світової політики, виставляючи себе «головним ворогом Путіна». Так, колись ти його і справді сильно дратував і, напевно, він виношував якісь мстиві плани щодо тебе. Але сьогодні це в минулому.

Ні, милий, не через тебе Путін втратив місце у «вісімці», отримав абсолютно згубні санкції і, як результат, наймогутнішу кризу, купу антиросійських резолюцій і виразну перспективу Ґааги та інших міжнародних судів. А через Порошенка, Яценюка і Турчинова з Аваковим. Тому всі розкриті методички російських кротів містять приписи мочити саме цих людей, а не тебе, балакучого клоуна. Більш того, до тих пір, поки ти сам це робиш (мочиш українську владу), тобі завжди знайдеться почесні час і місце на каналах, які прямо або побічно контролюються Москвою – Інтер, 112, NewsOne.

І щодо Шатунів. Я не експерт і не можу сказати, наскільки автентичні представлені хакерами матеріали. Але потрібно бути закінченим дебілом, щоб щиро вважати, що ФСБ не реалізує тут план розхитування політичної ситуації на тлі економічних труднощів України. Саме заради цього введено фактичне ембарґо на українські товари, що скоротило на чверть наш експорт. І немає сумніву, що навіть якщо ситуацію не вдасться розхитати до повного обвалення владної вертикалі, на першому етапі Путіна цілком влаштують дострокові вибори і формування в новообраному парламенті коаліції, основою якої будуть дуже здатні домовлятися (для нього) Оппоблок і «Батьківщина» (а саме вони посиляться найбільш). Це настільки очевидно і підтверджується соціологією, що має бути зрозуміло будь-якій розсудливій людині.

Багато хто запитує, чому я так змінився щодо Міші, адже в нульові був його дуже відданим шанувальником, та і прихід в українську політику привітав з надією. Знаєте, мене просто не можна відносити до людей, які «раз повіривши, ніякої розумової роботи більше не здійснюють» (с). На моє переконання, Саакашвілі-реформатор вийшов у тираж. Залишився політикан, який в умовах гігантської путінської спецоперації проти України грає (об’єктивно) роль далеко не позитивну.
Карл Волох

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Джерело: economistua.com Найочевиднішим результатом революції в Україні стало падіння економіки України на таке глибоке дно, що світло з неба потрапляє до…
Купи козу. Завжди згадую цей анекдот, коли спостерігаю за діяльністю Нацагентства з питань запобігання корупції. Спочатку ми створили собі проблему…
Блаженніший Любомир Гузар розповів про те, як українцям вистояти у тяжкі часи, де брати віру та сили, як послужити миру
Коментарів: 2
Ну Показати IP 21 Листопада 2016 18:40
Якщо Саакашвілі є ніхто, то навіщо про це говорити?
Селянин Показати IP 22 Листопада 2016 09:09
а кому служить карлик, і на чиє замовлення такі пасквілі пише?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus