USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90
Тарас Чурило : То хто ж створював «атестаційну комісію» на Волині?
Нещодавно на Волині почала діяти нова патрульна поліція. За статистичними даними в цей період злочинність виросла в рази. Тисячі працівників «старої» міліції змушені проходити атестацію на «профпригодність». Для переатестації «старих кадрів» на Волині створилась атестаційна комісія. Та те, хто її створював і яким чином вона формувалась і досі залишалося за ширмою невідомості. Та сьогодні після прикрого інциденту ми вирішири привідкрити завісу і розповісти хто, для чого і з кого створював атестаційні комісії працівників міліції на Волині.

Виявляється, що атестаційні комісії була створена під патронатом відомого всім «бурштинового» (Шпига так поважає свого президента, що навіть його портрет у себе в кабінеті виклав з дорогоцінного бурштину) генерала Петра Шпиги та громадського активіста, радника голови ОДА Володимира Гунчика Сергія Похи. Та й «співбесіду» на «профпригодність» нові посадовці проходили саме у Шпиги. А якщо говорити більш конкретно, то комісію фактично склали члени двох всім відомих громадських організацій та кілька наближених до Шпиги журналістів, які колись свого часу не дали сісти у крісло головного міліціянта Віктору Швидкому, а цю посаду обійняв саме Шпига.

Хоча заяви на участь в атестаційній комісії подавало чимало громадських організацій. Тому про «кваліфікованість» вищезгаданої комісії її чесність та неупередженість посудіть самі…

І ось сьогодні перший «ляпас», (ну вже не перший, бо ми пам’ятаємо й інші беззаконня членів атестаційної комісії – рейдерські захоплення приміщень та зухвалий напад на людину біля ТСОУ) п’яний член атестаційної комісії Віктор Вальчук стріляв у перехожих. І другий «ляпас» - наш герой ще й до всього є активним членом команди Порошенка, адже на останніх виборах балотувався під в окрузі № 13 від Блоку Петра Порошенка (Бог беріг лучан і Вальчук не став депутатом).

Чи будуть покарані винні і хто понесе відповідальність, ми побачимо найближчим часом, а сьогодні волиняни ставлять собі питання – чи має право така комісія атестувати працівників правоохоронних органів та чи потрібна вона взагалі?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якщо ми сьогодні говоримо про ефективність Волинської обласної ради, то мабуть варто порівняти її із попереднім скликанням.
12 травня Верховна Рада встановила своєрідний рекорд – вперше процес від подання законопроекту до його ухвалення за основу та в…
Побував сьогодні на народному вічі
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus