USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Березня 2015 15:25] віталій: Питання щодо спадщини.

Помер батько. Після нього залишилось майно-квартира, гараж, зем. ділянка, автомобіль. Заповіту не було. Нас троє дітей. За згодою батька та нашою взаємною згодою дане майно розподілене між нами без взаємних претензій. Як кожному з нас стати власником цілого майна згідно взаємної домовленості , а не 13 частки квартири, гаража і т,д, з найменшими витратами та іншими паперовими мороками ?
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Це зробити можливо. Для цього треба звернутись до нотаріальної контори за місцем відкриття спадщини, пояснити нотаріусу про досягнуту домовленність щодо поділу спадщини, та, згідно ст. ст. 1267 Цивільного кодексу України, пункту 230 Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, укласти договір про поділ спадкового майна між спадкоємцями.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus